Ylpeästi savonlinnalainen!

Arvoisa lukija. Halusimme tehdä liitteen Savonlinnan East Volley Juniorit ry:n toiminnan laajennuttua myös miesten lentopalloon ja samalla esitellä seuraa sekä kertoa toiminnastamme Teille lukijoille.

East Volley perustettiin huhtikuussa 1998 jatkamaan Savonlinnan Ajon toimintaa poikien ja miesten lentopalloilussa. Alkuun pelattiin miesten supersarjaa. Juniorit liittyivät vuotta myöhemmin seuraan ja jonkun ajan kuluttua erkaantuivat omaksi yhdistyksekseen. Liigassakin esiintynyt East Volley on tänä päivänä “telakalla”, mutta junioreiden toiminta on voimissaan.

Pari vuotta sitten koottiin taustaryhmä ottamaan vastuuta A-poikien, 2-sarja- ja maakunta­sarjajoukkueen toiminnasta ja etenkin taloudesta. East Volleyssä pela­taan omilla junioreilla ja kasvateilla, mistä olemme ylpeitä. Pienemmillä junioreilla on oma hyvä taustaryhmänsä, jonka kanssa tehdään tiivistä yhteistyötä.
Savonlinna on perinteikäs, aito ja oikea lentopallokaupunki, mistä kertoo 2-sarjan suurin kotiyleisömäärä. Toiminta ei olisi mahdollista ilman erinomaisia tukijoitamme, talkooväkeä ja ennen kaikkea yleisöä, jolle tätä urheiluviihdettä tarjotaan. Yleisön ja tukijoidemme kannustus on siivittänyt meitä hyviin tuloksiin kentällä, ja sillä tiellä aiomme pysyä. Kaikille Teille suurkiitos ja nähdään salilla hymyssä suin!

Lue liite kokonaisuudessaan tästä linkistä.

Harri Huupponen
East Volley Edustus
johtoryhmän
puheenjohtaja