”We don´t need another hero”, Kiisto nurin 2-3.

Otteluraportti 11.2.

Vaasan Kiisto- East Volley 2-3 (17-25, 25-18, 25-21, 18-25, 9-15)

”We dont need a another hero” lauleskeli Tina Turneri aikoinaan ja samaa mieltä oli joukkueen passari Jonne menomatkalla Vaasaan. Kuulema omassa joukkueessa on riittävästi sankareita ja tottahan se on ottelun lopputuloksesta päätellen!

Palataanpa hetkiseksi Savonlinna Vaasa väliseen matkaan. 470 km maantietä, huh ja huh. Siihen päälle vielä muutamat pakolliset jaloittelu- ja ruokatauot. Kaiken tämän matkaamisen jälkeen pitäisi vielä pystyä pelaamaan kovaa Kiistoa vastaan. Onneksi ukkelit piti koko matkan hyvää meteliä ja huumoria yllä;gangsta-räpätys soi ja takapenkin bassovoittoinen sanojen lausunta ilahdutti etupenkkiläisiä. Perille hallille kuitenkin päästiin.

1.erä. Seitsikkoon laitettiin ”hero” Jonne, ”hero” Tumppi, ”hero” Immo, ”hero” Leevi, ”hero” Petu, ”hero” Taavetti ja ”hero” Aleksi. Eka erään oltiin yllättävän valmiita. Pallot saatiin kohtuudella Jonnelle ja siitä monipuolisesti hyökkäjille. Eka erässä taisteltiin hyvällä hengellä ja erä meille 17-25.

2. ja 3. erä olikin Kiiston juhlaa. Kiisto tuli vahvalla syötöllä, joka teki meidän vastaanotosta heikon. Aika paljon joutui joku muu heittämään roskapassia, kuin Jonne. Tämä taas sitten vei vähän tehoja hyökkäyksestäkin. Ne kerrat kun nosto saatiin hyvin, niin pallo kuoli monipuolisesti laidoilta, keskeltä ja hyökkäysrajan takaa. Kiiston passari pyöritti vastapuolella fiksusti peliä ja hyökkäyskin toimi heillä. Vaikka päät painuivat välillä kiinni rintaan, yritimme siitä huolimatta taistella kaikin voimin. Erät tästä huolimatta Kiistolle 25-18 ja 25-21.

4.erä oli koko pelin kannalta tärkeä. Omalla syötöllä saatiin tuhoa aikaiseksi ja vastaanotto toimi. Ja mikä on nähty edellisissäkin peleissä: Jos vastaanotto toimii, tulivoimaa kyllä löytyy. Erän puoliväliin taisteltiin tasaisissa merkeissä, kunnes kentälle päästettiin ”hero” Jussi. Jussi syötti hyvin, pelasi verkolla ennakkoluulottomasti ja ennenkaikkea toi kentälle kaivattua fiilistä. Jussin loistosuoritusten saattelemana erä meille 18-25.

5.erä. Jonne aloitti tulisilla hypäreillä ja oman joukkueen suut kääntyivät viimeistään tässä vaiheessa vehnäselle. Joka ukko oli valmiina taistelemaan pelin voitosta. Kun nosto, torjunta, puolustus, syöttö ja hyökkäys toimi, niin eihän siinä tarvinnut kuin rallatella erä voittoon. Tässä erässä oikeasti saatiin kaivettua tahto voittaa matsi. Erävoittoon lukemin 9-15 ja samalla koko pelin voittoon. JAPPPPPAAAAAA! Tuntupa muuten hyvältä 😀

Kentällä kävi pelin aikana myös ”hero” Henry syöttövaihdoissa (3.erä) sekä keskiukkelin (4. ja 5. erä) roolissa. Hyvin Henry pelasikin, loistavaa Henry! ”Hero” Polonen kävi myös muutamaan otteeseen kentällä.

Saimaannorpan viiksikarvakset seuraavasti:

7 Saimaannorpan viiksikarvaa menee ehdottomasti tämän päivän Eastin kovimmalle sankarille Jonnelle. Jonne loi henkeä joukkueeseen koko matsin ajan ja onnistui passipelissään aivan loistavasti. Jonne hajoitti peliä koko verkon leveydellä ja löysi hyökkääjät mainiosti. Jonne loisti myös syöttöviivan takana. Jonnen syöttö oli Kiistolle myrkkyä ja syöttö oli varma. GO Jonne (not home, not yet!)

Jussi oli liekeissä tänään aina kun vaan päästettiin irti.

Jussi oli liekeissä tänään aina kun vaan päästettiin irti.

4 Saimaannorpan viiksikarvaa ansaitsee Jussi. Vaikka Jussin tulikin kentälle vain pieniksi ajoiksi kerrallaan, niin toiminta oli ensiluokkaista. Kaikki kosketukset olivat priimaa ja Jussi toi suorituksillaan iloa ja taistelufiilistä kentälle. Jappaaa Jussi!

2 Saimaanorpan viiksikarvaa ansaitsee koko muu joukkue pelaajista valmennukseen. Taisteltiin koko joukkueen voimin voittoon. Viimeistään 5. erässä jokainen kaivoi ne suloiset saimaanorpan tassut esille. Mutta ne suloiset tassut osoittautuivat aika raateleviksi, kun terävät kynnet oli esillä – Haluttiin selvästi voittaa! Hyvä ukot!

1 Saimaanorpan viiksikarvan saa myös Jugi. Eipä ole ennen nähty, että huolto-osasto tulee vaihtoukkeleita tsemppaamaan taputukseen ja oman joukkueen kannattamiseen. Uuh, mitä työtä Jugi!

1/2 saimaanorpan viiksikarvan saa GM Kautonen. Gm oli järjestänyt aika yllätyksellisen majoituspaikan joukkueelle, joka kuitenkin osoittautui, no joo, kivaksi. Voit nyt pyyhkäistä ne hikikarpalot otsalta Terppi, olemme ”ihan” tyytyväisiä 🙂

Tällaista tällä erää. Tiukka oli vääntö ja Kiisto oli kyllä kova tänäänkin. EAST oli kuitenkin astetta kovempi. JAPPPAAAAA! Voitolla yöhön (Tää oli jo huonoa huumoria. Ajoissa nukkumaan ja valmistautumaan huomiseen matsiin.) Voitolla varmistettiin myös yläjatkosarjan 1. sija tulevia pudotuspelejä varten, UUU-LA-LAAA.

Nyt sitten nukkumaan ja katse pikkuhiljaa kohti huomista TuTo-matsia. Seuratkaahan fb-linjoja, niin tiedät heti miten käy!

#1

 

Itä-Savon juttua pelistä:

http://www.ita-savo.fi/urheilu/lentopallo/east-volley-kavi-maksamassa-kalavelkoja-vaasassa-361607