Vierasvoitto vahvalla nyhjäämisellä!

Sunnuntaina vierailtiin voittoisasti Korialla:

Korian Ponsi – East Volley Edustus

1-3                25-20, 12-25, 18-25 ja 14-25

 

Ottelu oli alkusarjan toisen kierroksen ensimmäinen. Kauden avanneessa kotiottelussa Koria kaatui komeasti suoraan 3-0. Tällä kertaa ei aivan niin puhtailla papereilla selvitty!

Ensimmäistä kertaa tällä kaudella reissuun saatiin mukaan koko kööri. Vaikka mukana olleet Ilkka ja Pölli vielä parantelivat ruhojaan, oli kokoonpanossa kuitenkin 12 innokasta pelimiestä. Matkassa toki myös huoltaja Jugi sekä GM Tero. Mäkisen Pekka jätettiin tällä kertaa kotia, jottei seuran nuorempien passareiden tarvitsisi pelätä pelipaikkansa puolesta…

Ennen peliä todettiin, että jos pelataan hyvin, ei hätää. Jos pelataan heikostii, voi hätä tulla.  Noh heikosti pelaamallahan se kuitenkin sitten aloitettiin. Kuusikoksi Henkka, Jaska, Toto-pojat Eetu ja Jere, Joonas ja Simo sekä libero Teemu. Tilanteeksi äkkiä 5-1 Korialle. Kyllähän siinä pientä kiriäkin viriteltiin, sitä vain hieman häiritsivät mm. viisi lähes peräkkäistä syöttövirhettä sekä muutamat muut sössimiset! Ensimmäiseen erään yhteensä 14 omaa virhettä. Kyllähän niillä erän häviää!

Toiseen erään kuitenkin terästäydyttiin. Turhat virheet pois ja erä todella selvällä erolla kotia. Oli muuten tilastollisesti todella outo erä. Hyökkäämään pääsimme erässä vain kuusi kertaa!! Näistä paikoista teimme neljä pistettä. Torjuntoja taas otimme kuusi kappaletta.

Kolmas erä oli jo hieman tasokkaampi. Erä pysyi silti meidän selkeässä hallinnassamme alusta loppuun. Tässä vaiheessa Korian selkäranka napsahteli varsin pahasti eikä neljännessä erässä saatu enää oikein minkäänlaista kamppailua aikaiseksi. Ottelu meille luvuin 3-1.

Ottelun parasta antia olivat hienosti esiintyneet joukkueen nuoret jäsenet. Vaikka jokainen erä aloitettiin samalla kuusikolla, pääsivät kaikki vaihtomiehet kentälle näyttämään taitojaan. Passari Nikke, YP Veeti, keskitorjujat Antsa ja Jackie sekä libero Tuomas IGOR Gröhn täyttivät paikkansa mainiosti! Lisäksi reissulla kartutettiin myös tehokkaasti joukkueen sakkokassaa. Koutsi P muistuttelikin pelin jälkeen, että sakot eivät suinkaan ole rangaistus, vaan ”rahoja joukkueen yhteiseen kivaan”!

Tulevana lauantaina kohdataankin kotona astetta kovempi vastus, kun sarjaa johtava Mikkelin Passarit saapuu Savonlinnaan. OKL-hallilla käydäänkin varmasti tasainen ja kova kamppailu, kannattaa saapua katsomaan! Ottelu alkaa klo. 16.00.

PS. Jonne ja Lipi, jos jäätte kaupunkiin viikonlopuksi ja haluatte jonkun näyttämään paikkoja (nähtävyyksiä, ravintoloita, harrastusmahdollisuuksia…), ottakaa rohkeasti yhteyttä!

 

HÖS!

Koutsi J