Sammon taonta vol. 2

Pielaveden Sampo – East Volley Edustus 0-3

 

Joulu lähenee mukavissa merkeissä! Peli kulkee ja elämä hymyilee. Menneen viikonlopun lähes kärkikamppailukin meni niin kuin piti. Pielaveden Sampo kaatui vakuuttavan esityksen jälkeen suoraan kolmessa erässä. Maistuu!!

Matkaan lähdettiin Savonlinnasta kymmenen pelaajan miehityksellä. Hessi jäi pois työkiireiden takia, Jere reissuili ja Konsta oli Kerimäellä?!?! Jaska oli lähetetty yhdentenätoista miehenä jo edeltä käsin tarkastelemaan pelipaikkoja Pielavedelle. Pelin alussa normaalit kuviot: Lenkki ulkona (Immolla hieman erilainen kuin muilla), kamat päälle, niveljumppaa, Jugi opetti Jussille miten heitellään korista, lämmittelylyönnit lattian kautta kattoon, takaisin lattiaan ja vielä toisellakin pompulla kattoon ja eikun pelaamaan. Koutsi Pölli heitti askiin passariksi Henkan, liberoimaan Lipin, yleispelaajiksi Immon ja Jupin, keskelle Petun ja Vesan (Leevi) sekä hakkuriksi Taavin.

Peli lähti kulkemaan alusta asti hyvällä meiningillä eteenpäin. Oma hyvä syöttö, tarkka vastaanotto sekä tehokas hyökkäys takasivat johtoaseman alkumetreiltä saakka. Ensimmäistä erää johdettiin jo reilusti ennen vastustajan muutamaa hyvää syöttövuoroa, joilla peli tasoittui. Loppuun kuitenkin muutamat kovat suoritukset ja erä kotia 23-25.

Toiseen erään iskettiinkin isompaa vaihdetta silmään. Varsinkin hyvä syöttöpeli pehmitti vastustajan yleispelaajat liigamiehiä myöten. Tähän erään napsittiin Taavin johdolla myös komeat seitsemän torjuntaa!! Lopputulos selkeä 17-25.

Kolmannessa tahti pysyi samana. Loistavan pelin pelannut Henkka pyöritteli pojille maukkaita hyökkäyspaikkoja nautiskeltaviksi. Eräpisteet 16-25 ja voitto kotia 3-0! Vaihtoja ei ottelun aikana suuremmin tarvittu, sen verran mallikkaasti pojat peliä hoitelivat. Sitä paitsi vaihtokulmauksen nelikon, Eetun, Simon, Jackien ja Jaskan tarinankerronta (sisälsi huomattavan määrän ns. legendaa) oli sillä tasolla että ei kukaan olisi kentälle malttanut kulmauksesta oikein lähteäkään!

Parhaana palkittiin Petu. Hyvä Petu! Peli oli kuitenkin muutaman edellisen ottelun tapaan vakuuttavaa suorittamista koko joukkueelta! Hyvä me!

Joulu tosiaan lähenee! Mutta vielä taputellaan tulevana viikonloppuna, lauantaina 16.12 klo. 14.00, pakettiin syksyn viimeinen ottelu Puijo Wolleyta vastaan. Kaikki paikalle kannustamaan!!

Ainiin ja ostakaa kuusia. Meiltä niitä saa. Kuljetetaan kotiinkin!
HOS!                                          Koutsi J

 

Kuva: Eemeli Kiukkonen