RARORTTI/ENNAKKO: PUDOTUSPELI KENRAALISTA 3-1 VOITTO

Myö pelattiin lauantaina Rantaperkiön Iskua vastaan ja napattiin 3-1 voitto. Ensimmäinen erä oli hieman hapuilevaa ja virhealtista suorittamista, mutta kolme seuraavaa erää pelattiin melko mallikkaalla tasolla. Sunnuntaina saatiin ykkössarjan runkosarja päätökseen ja silloin varmistui, että ensimmäisellä kierroksella kohdataan juuri Rantaperkiön Isku. Vastus on tuoreessa muistissa ja tästä on mukava lähteä kohti kauden huipennusta elikkä pudotuspelejä!

Muutama nosto lauantain pelistä:

  • Ensimmäiseen erään kymmenkunta omaa virhettä, kolmanteen vain yksi (helpompi pärjätä jos ei tee ihan niin paljoa suoria virheitä)
  • 17 torjuntaa, molemmat keskarit Jupi ja Walde neljä mieheen
  • Ilekke 16/+13 peli, kohtuullinen esitys

Isku on hyvä joukkue, jos otteluun tullaan vähän huonolla asenteella ja pelataan miten sattuu, niin nennäänhän siellä tulee. Siitä hyvä muistutus ensimmäisessä erässä. Hyvin myö sitten kaivettiin tarvittava peliesitys ja hoidettiin voitto kotia.

Mites pelit tästä jatkuu?

Pudotuspeliparit:

Lempo – Murikat

East –  Isku

Kisko – Pälkäne

KaVe – Nurmo

Tulevana viikonloppuna pelataan pudotuspelien ensimmäinen kierros. Lauantaina kello 14:30 alkaa matsi Pyynikillä ja toinen osaottelu pelataan sunnuntaina kello 17:00 Savonlinnan liikuntahallilla. Jos kahden ottelun jälkeen voitot ovat 1-1, pelataan kultainen erä 25 pisteeseen. Kupletti harvinaisen selkeä: voittaja välieriin ja häviäjä kesälomalle.

Eli sunnuntaina ratkaistaan ykkössarjan välieriin menijä Heikinpohjassa. Kannattaa kirjottaa peli isolla kalenteriin ja tulla hyvissä ajoin paikalle, saattaapi olla (toivottavasti) paljon väkeä tulossa seuraamaan peliä. Nyt naatiskellaan pelaamisesta ja jätetään kaikkemme kentälle, ettei jää selityksille sijaa. Tyylipisteitä ei lasketa, voitot vaan merkkaa. Tulkaa kannustamaan ja nauttimaan lentopallokeväästä Savonlinnan liikuntahallille!

RATKAISEVA PUOLIVÄLIERÄ, EAST – ISKU, SUNNUNTAINA 12.3. KELLO 17:00, SAVONLINNAN LIIKUNTAHALLI, BE THERE!

-ts8