RAPORTTI: Yksi tämmöinen peli aina kauteen

East Volley – Lempo-Volley: 0 – 3 (21 – 25, 24 – 26, 19 – 25)

Norppia vastaan asettui sunnuntaina viime kauden mestari, sekä edellisestä kohtaamisesta voitonjanoinen Lempo-Volley. Aikaisin sunnuntai aamuna otimme suunnan kohti Hakkarin liikuntahallia ja vuoden viimeistä vierasreissua. 1, 2, 3 ja HOSS!

Näin starttaa ensimmäinen erä.

Erä lähtee mallikkaasti käyntiin, kun vuoden tulokaspari TT (Teemu ja Taavi) painavat heti pelin lukemiin 5 – 2 Eastille. Tämän jälkeen “turvallinen” etumatka alkoi kuroutua umpeen, kun Lempon dieselmoottori alkoi lämpenemään pakkasen jäljiltä ja Tuomas Sillanpää paukutti lukemat 11 – 11. Tämän seurauksena oma peli meni hieman sekaisin vastustajan hyvyyden, sekä oman häröilyn takia. Ensimmäinen erä päättyi lukemiin 21 – 25 Lempolle, kovasta yrityksestä huolimatta.

Huikka urheilujuomaa ja eikun puita sisään: Erä 2

Lähdettiin toisen erän alussa hakemaan erilaista lähestymistä: Tikkari strategiaa. Vastustajalle annettiin aluksi pari pistettä etumatkaa, jonka jälkeen kurouduttiin tiukasti ohi ja tästä peli muuttuikin vasta jännäksi. Meidän johdosta 3 – 6 mentiin rinta rinnan aina tilanteeseen 12 – 17, kunnes tapahtui notkahdus: Lempo onnistuu vetämään maton alta ja nyt sitä ollaan kusessa. Tilanne on 22 – 22 ja aijettä, kun jännittää. Tilanne on jännä, peli etenee ja tulos ruudulla on lukema 23 – 23. Mika “Nessi” Nenonen ottaa taktisen aikalisän ja meidän oma liikunnanohjaaja Silventoinen takoo tilanteen 23 – 24. Erävoitto on vain yhden pisteen päässä, mutta se ei tällä kertaa lähtenyt meidän mukaan, vaan erä kääntyi ja päättyi lukemiin 26 – 24 Lempolle.

Pitkä erätauko eli kahvia ja pullaa, sekä pieni hetki kerätä itseään ja siitä kolmanteen.

Lähdettiin kolmanteen erään uudella energialla, mutta se ei kuitenkaan riittänyt kotijoukkuetta vastaan. Pallo pomppii, lyöntejä sateli suuntaan jos toiseen. Lempo-Volley kuitenkin piti miltei koko ajan parin pisteen johtoaseman ja näin ollen peli päättyi Kotijoukkueen voittoon 3 – 0.

Tänään ei selkeästi ollut parhain pelipäivä, mutta pitihän yks tämmöinenkin saada tähän kauteen. MVP:t nappasi tänään mukaansa Lempon Eetu Ahonen, sekä meidän oma Arttu “Lempo kuume” Moisio. Ensi viikolla nautitaan vielä viimeisen kerran tänä vuonna 1-sarja lentopalloa Savonlinnassa, kun vastaan asettuu Rantaperkiön Isku, meidän omalla kotikentällä.

Viikonlopun nostot:

🦭🦭🦭 WALDEN JA MAKKOSEN COMEBACK!!!
🦭🦭 Pelikoneiden tuotot
🦭 Puukon Veljekset

🐑🐑🐑 Halli ja kyyti oli kylmää Hakkarissa.
🐑🐑 Waltterin puhelimen yllättävä piiloutuminen Nessin takin taskuun.
🐑 Teemun pottuvarvas karkasi polveen

#AS11

Tilastot
Tallenne