RAPORTTI: VAMOOOOS! Kuortane kaatui Enonkoskella 3-1

East Volley – Murikat: 3-1 (22–25, 26–24, 25–18, 25–23)

Firman nettisivut is bäck joten pistetäänhän rapsat tulille. Perjantaina pääsimme ottamaan revanssia Kuortaneen Murikoista alkukauden vierasreissun konttaus ja 3-0 selkäsauna kirkkaana mielessä. Peliin lähdettiin kauden isoimmalla kokoonpanolla, josta jopa puolet voidaan luokitella keskitorjujiksi.

P: Henry Helkala
H: Taavi Tuominen
YP: Teemu Silventoinen
YP: Aatu Nenonen
KT: Jussi Pukkinen
KT: Heikki Piippo
L: Immo Laukkanen

Vaihdossa: Jarno Tolvanen, Jaakko Hakulinen, Arttu Moisio, Aapo Suhonen ja Juho Rusko

Erityismaininta viime pelit sivussa nilkkavaivan takia olleelle Niklas Makkoselle joka itsekouluttautui alle päivässä joukkueen fysioterapeutiksi.

Raportti:

Eka erä meni tottakai lämmitellessä ja pisteissä mentiin lopuun asti rinta rinnan, Aapo kävi repäsee yhen syöttövaihdon.

Toinen erä alkoi myös tasaisesti, 11-12 tilanteen jälkeen Kuortaneen pojat paukutti palloa lattiaan siihen tahtiin että Nessin oli otettava aikalisä, se toimi sillä ei kauaa mennyt kun oltiin tasoissa 22-22. Eräpisteen teki kukas muukaan, kuin meidän nuoruuden intoa huokuva Arttu ”ei lähelläkään 30v” Moisio.

Kolmas erä meni selkeästi meidän hallussa alusta loppuun, ei lisättävää.

Neljänteen erään vastustaja sai taas pelin kulkemaan ja saatiin pitkillä palloralleilla yleisön rahoille vastinetta vaikka peliin olikin vapaa pääsy. Välillä tuli vähän kiiren pallon kanssa johon Nessi omaan rauhalliseen tapaan sanoi ”voi v**** ***** ***** ***** ****u” joka suomennettuna karkeasti tarkoittaa että, ei mitään jätkät pallo vaan korkeelle  ja ääntä niin saadaan rauhoitettua omaa peliä. Ennustaja en oo, mutta kyllä tuon jälkeen jo alkoi voitto näkymään jossain horisontissa.

Perjantain pistenikkarit kotijoukkueesta Taavi Tuominen 17 pistettä ja Teemu Silventoinen 16 pistettä. Murikoiden tehokkaimmat Viktor Viljamaa 26 pistettä ja Mikko Määttä 15 pistettä. Ässäpelaajina palkittiin passarit Henry Helkala ja Ville Kuukasjärvi. Parhaina palkittiin Teemu Silventoinen ja Viktor Viljamaa.

Viikonlopun nostot:

🦭🦭🦭: Enonkosken yleisö!
🦭🦭: Arkipeli = vklp huilia
🦭: Pukukopin sauna

🐑🐑🐑: Joukkueen keski-ikä pelottavan lähellä neljääkymmentä Eeron ollessa pois
🐑🐑: Ei pelattu 5 erää
🐑: Nessi sekoitti Paten ja Artun keskenään

-JR6