RAPORTTI: Piste Pielavedeltä

Tänään olimme pelaamassa Pielavedellä Sampoa vastaan ja peli päättyi Sampolle 3-2.

Peli ailahteli molemmilla joukkueilla todella paljon ja pallo pomppi molemmille joukkueille välillä oikealle ja vasemmalle ja välillä vähän väärään suuntaan meidän kannalta, mutta sentään kairattiin kaksi erää aika selvästi joilla saatiin yksi sarjapiste, vaikka kolmekin pistettä oli tarjolla.

Kokoonpanot:

East volley: #13 kapteeni ja passari Henry Helkala, hakkuri #2 Taavi Tuominen, yleispelaajat #8 Teemu Silventoinen ja #10 Arttu Moisio, keskareina oli #15 Waltteri Kainulainen ja #21 Heikki “katonrakentaja” Piippo ja libero toimi tänään #6 Juho “selkävaiva” Rusko, ja vaihdosta tänään kentälle pääsi #3 Aatu Pate Patski Nenonen ja #9 Niklas “nilkkavamma” Makkonen.

Sampo: #8 kapteeni ja yleispelaaja Lasse Räisänen, toinen yleispelaaja oli #6 Tiitus Vuori, passarina #16 Arttu Lehtimäki

Keskitorjujina #9 Tiitus Hautamäki ja #11 Tuomo Ikonen Hakkurina #4 Jami Heiskanen ja liberona #3 Aki Huikari.

Vaihdosta kentälle pääsivät: #10 Teemu Hakonen, #17 Samppa Auvinen, #14 Leo Laitinen ja #5 Eero Siltala.

Raportti:

Ensimmäinen erä meni meiltä ihan hyvin vastustaja teki paljon omia virheitä joilla saatiin ensimmäinen erä 25-14 lukemin.

Toisessa erässä vastustaja alkoi pelaamaan eikä itse oltu ihan valmiita kun vastustaja alkoi painamaan palloa lattiaan. Erä Sampolle lukemin 21-25.

Kolmannessa erässä laitettiin vaihde ykköseltä kakkoselle ja otettiin omalla vahvalla pelillä erä lukemin 25-12.

Neljännessä erässä vastustaja veti vaihteen kolmoselle ja paahtoi ohi erä Sampolle lukemin 20-25.

Viidennen erän alussa oltiin ihan jäissä ja vastustaja painoi satasta yli ja ohi ja tilanne olikin yhdessä vaiheessa 3-11, mutta vielä meinattiin tulla rinnalle ja päästiinkin jo kolmen pisteen päähän, mutta sitä lähemmäs ei päästy kun Sampo voittaa erän 10-15.

Päivän parhaat pistemiehet olivat East volley: #2 Taavi Tuominen 22 pisteellä ja Sampolta #8 Lasse Räisänen 18 pisteellä.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin East volleyltä #13 Henry Henkka Helkala ja Sampolta #8 Lasse Räisänen.

Viikonlopun nostot:

🦭🦭🦭: Taisteltiin kunnolla koko pelin ajan
🦭🦭: Teemun syöttöputki ekassa erässä
🦭: Seura tarjosi pelibanaanit!

🐑🐑🐑: Viidennen erän alku
🐑🐑: Ottelun sisäinen vuoristorata jatkuu
🐑: Pelibanaanit oli raakoja

EL#1