RAPORTTI: Pienellä ryhmällä, mutta koko rahalla!

Kyllä se on tuo lentopallo ihan mukava peli!

Lempo kaatui Heikinpohjan Hornankattilan sunnuntaihuumassa numeroin 3-2 (25-19, 17-25, 25-23, 22-25, 15-12)

Peliin lähdettiin pikkuisen pienellä ryhmällä (vaikka ei se rosteri kovin valtava ole muutenkaan). Kokoonpanosta puuttuivat Kuopion Paadelkuningas Immo sekä miesflunssasta kärsinyt Arttu! Makkosen Nikkekin oli paikalla kertomassa hyviä juttuja, jalka ei vielä anna pelata!

Uuniin ottelun alussa Henkka ja Taavi, Teemu ja Pate, Waltteri ja Jaakko sekä libero Juho. Vastustajalta passari Toivola ja hakkuri Sillanpää, yleipelaajat Montonen ja Kosonen, Keskarit Pöllänen ja Keisanen sekä libero Törrö.

Ekaan erään kova alku: Teemun mainiot syötöt ja hyvä härdelli päälle, tilanteeksi nopeasti 5-0! Lempo kampesi itsensä tästä vielä peliin mukaan ja jopa pisteen päähän, mutta virheili kuitenkin lopussa ratkaisevan verran enemmän ja erä kotia!

Toisessa erässä hieman erilainen käsikirjoitus: Tällä kertaa Lempo ottikin kuskin paikan heti alusta saakka eikä luopunut siitä missään vaiheessa. Heiltä ensimmäistä erää kovempaa hyökkäyspeliä ja vähemmän virheitä, meiltä taas hieman toisinpäin. Erän valopilkkuina vastuuta saanut junioriosasto Aapo ja Eero. Pojat kovaan paikkaan kentälle ja tuloksena tukku hyviä suorituksia!

Kolmanteen erään samalla aloituksella kuin aiempiin. Lempo kierrätti enemmän: Jo ekan erän lopussa kentälle tullut passari Tuki jatkoi ja toiseksi keskariksi Ahonen. Erän lopulla askiin yleispelaajaksi myös Juvan oma poika Puttonen. Startti klassisella ”siimaa” taktiikalla: Annettiin kaverille 0-4 johto, mutta käännettiin se äkkiä 6-5 johdoksi. Tästä mentiinkin vuorovedoin aivan erän loppuvaiheille. Erä kuitenkin poikki ensimmäisestä eräpallosta Taavin toimesta ja kohti neljättä!

Jos ihan hieman haluaa jossitella, niin olisihan siinä ollut paikat kolmellekin sarjapisteelle: Neljättä erää nimittäin johdettiin jo 20-16 ja 22-19, mutta ei riittänyt. Lempo pehmensi meidän hyökkäykset ja oli itse tehokas, muun muassa oman kylän poika Veeti pääsi rankaisemaan meitä pariin kertaan.

Mutta kivahan se on pelata koko rahalla! Varsinkin kun viidennen aloittaa antamalla kaverille taas siimaa muutaman pisteen verran. Toki on annettava tunnustusta Lempolle, ei näitä palloja yleisesti ottaen pelattu huonosti, kaveri ansaitsi pisteensä! Mutta on se aina kova, kun viidennessä pystyy 4-8 tappioasemasta vielä kampeamaan voittoon! Henkka pyöritti peliä ratkaisuhetkillä mainiosti ja Teemu ja Taavi takoivat palloa rataan tehokkaasti. Ja nostetaan esille myös kovien paikkojen kuninkas Waltteri: Ensin jäätävällä torjunnalla peli tasoihin ja eräpallossa kylmänviileä ässä rätin kautta kenttään! KOVA!

Vaikka taas mentiin pikku vuoristorataa läpi pelin (kuten eräpisteetkin osoittavat), kotona ollaan kyllä oltu sitkeitä kuin vanha kunnon tilliliha! Pienet tappiolla olot tai tiukat paikat ei paina, niistä väännetään vielä hyvin mukaan!

Ässäpelaajat tänään: Taavi Tuominen ja Tuomas Sillanpää

Viikonlopun nostot:

🦭🦭🦭Voitto. Ihan joka viikonloppu ei tässä sarjassa Lempoa voiteta
🦭🦭🦭 Yleisö. On kiva pelata, kun on noin mainio tuki takana koko ajan!!!
🦭🦭 Sakkokassa karttui kivasti kotipeliksi
🦭🦭 Valmentavelho Nenosen hyvin ajoitetut aikalisät
🦭🦭 Keskariliiton Valdemarin päälliköinti ratkaisuhetkillä
🦭🦭 Motoristi Suhosen ja ”juniori” Ieron ryhdikkäät otteet omilla vastuun hetkillään!
🦭🦭 Kivasti tuhoja tehnyt kutospaikan hyökkäys (Kovan treenaamisen tulos…)
🦭🦭 Kerimäen Maradoona Juho, joka on kantanut kasvaneen vastuunsa kauden alussa oikein komeasti!
🦭🦭 Kovia vasaroita löytyi: Sekä Taavi että Teemu komeasti yli kahdenkymmenen pisteen!
🦭🦭 Kososen Veeti. Oman kylän poika pelasi vastustajan riveissä oikein ryhdikkään pelin isolla vastuulla!!

🐑🐑🐑 Vasen polvi
🐑🐑 Oikea polvi
🐑 Loput polvet

Hös Hös
#7, mieleltään virkeä seniori

Tilastot
Tallenne