RAPORTTI: Myö oltiin riittävän hyviä ja napattiin kolme pistettä

Kuvakaappaus: Itä-Savo (Jussi yrittää kinuta torjuntamerkintää tilastoihin)

EAST – SAMPO 3-0 (25-18, 25-22, 25-19)

Ennen lauantain ottelua mietin, että muistaako savonlinnalainen lentopalloväki vielä missä Savonlinnan liikuntahalli sijaitsee, kun edellisestä kotipelistä oli tovi aikaa. 245 katsojaa osoitti sen, että tie hallille on kirkkaana mielessä. Kiitos jälleen kerran runsaslukuinen yleisö kannustamisesta!

EAST: Vatola, Tuominen, Pukkinen, Kainulainen, Sairanen, Silventoinen, Lipsanen (L)

SAMPO: Hakonen, Auvinen S, Ikonen, Hautamäki, Räisänen, Rasi, Auvinen J (L)

  1. ERÄ

Pölli marssitti kotiyleisön eteen muuten tutun kuusikon, mutta tällä kertaa pelin rakentelu vastuun sai Venne. Monipuolinen hyökkäysrakentelu tuotti heti tulosta ja myö päästiin pelaamaan hienoisessa johtoasemassa koko erä. Sampon tekemät virheet vielä hieman avittivat matkaa kohti erävoittoa. Pölli suoritti yhden pelaajavaihdon, kun Pate kävi syöttövaihdossa rykäisemässä pallon verkkoon. Saatiin pidettyä Sampon ykköstykki Auvinen hyvin kurissa (1p ensimmäiseen erään). Meijän Ilikka napautti erän poikki 25-18.

  1. ERÄ

Sama orkesteri jatkoi meiltä peliä. Pölli otti ensimmäisen aikalisän tilanteessa 7-11, kun ei meinannut peli lähteä rullaamaan. Helpohkosti tullut ensimmäinen erä saattaa hieman vaikeuttaa toisen erän lähtöä, ja niin siinä nyt kävikin. Ero oli jo 10-16, mutta sieltä vaan ruvettiin piste kerrallaan möyrimään rinnalle ja ohi. Tasoihin tultiin 18-18 ja 20-22 tilanteen jälkeen Sampo halusi antaa erän meille tekemällä viisi virhettä putkeen. Hyviä pitkiä palloralleja oli mukana, ehkä Sampon kärsivällisyys loppui hieman ennen meitä. Erä 25-22.

  1. ERÄ

Pitkällä erätauolla ”homma kasaan” ja tavoitteena hoitaa ottelu kolmessa erässä. Siinä onnistuttiin. Hieman parempi startti erään ja johtoasemassa pelaaminen on hieman mukavampaa kuin muutaman pinnan takaa-ajo. Sampo käytti aikalisät 9-5 ja 21-14 tilanteissa. Pate tuli erän loppupuolella Ilen paikalle hutkimaan. Vaikka Venne tarjoili paikkoja joukkueen kuopukselle, niin vielä ei Pate kiittänyt tekemällä pistettä. Meijän hakkurismies Taavi löi ottelun loppulukemat 25-19 ja 3-0 tiukalla rajakäännöllä ykköspaikalta.

Parhaat pelaajat Venne ja Räisänen, ässäpelaajat Waltteri ja Auvinen J.

Päivän plussat:

+ Yleisöä mukavasti paikalla

+ Kolme pistettä

+ Vennen eka kokonainen peli, monipuolista passipeliä

 

Myö lähetään lauantaina aikaisin aamulla peliretkelle ja pelataan Pohjanmaalla pari ottelua viikonloppuna. Lauantaina kello 15:00 Kuortaneella ja sunnuntaina 14:00 Nurmossa. Tärkeitä sarjapisteitä jälleen jaossa, kannustakaa Solidsportin välityksellä kotisohvilta!

Huom. kannustakaa elkee lytätkö maahan, vaikka välillä menisi hieman huonommin 😉

 

-ts8