RAPORTTI: Lempon kokemus puhui lauantaina

Liki kolmesataa kannattajaa saapui seuraamaan ykkössarjan kärkikamppailua Savonlinnan liikuntahallille. Iso kiitos jälleen upea kotiyleisö! Itse ottelusta jäi hieman valju maku. Lempo oli odotetun kova, eikä myö pystytty vastaamaan heidän huutoonsa.

 

EAST: Helkala, Tuominen, Sairanen, Silventoinen, Pukkinen, Kainulainen, Lipsanen (L)

LEMPO: Lehtimäki, Vesanen, Puttonen, Vuorinen, Kruuda, Härkönen, Niemi (L)

  1. ERÄ

Ottelu käyntiin Helkalan syöttövuorolla ja heti oma piste. Sen jälkeen vuorostaan Lempo nappaa pari seuraavaa pistettä. 7-12 tilanteessa Pölli ottaa ottelun ensimmäisen aikalisän. Siinä vaiheessa myö oltiin tehty seitsemän (7) suoraa virhettä. Näihin ei sisälly torjuntaan lyönnit, joita taisi olla ainakin yksi ellei pari kappaletta. Toinen aikalisä heti perään 7-15, ei lähe rullaamaan ei. Vähän saadaan kiriä pyristeltyä, mutta varsinaista uhkaa ei saatu rakennettua. Eka erä 19-25 Lempolle.

 

  1. ERÄ

Samat kuusikot jatkaa. Ensimmäinen pallo hihapassi vastapalloksi ja Vesanen kiittää. Neljäs pallo ja hihapassi vastapuolelta leveäksi. Ei ihan taas unelma startti erään. Tällä kertaa kolmen peräkkäisen East virheen jälkeen Pölli otti aikalisän tilanteessa 9-12. Näennäistä mukana roikkumista havaittavissa, mutta Lempon fiksu syöttöpeli ja vahva torjuntapuolustus pelaaminen tylsytti kyllä meijän hyökkäyksen aikalailla. Erän hahmona vahvasti pelannut Vuorisen Kassu viidellä pinnalla. Erä 21-25 Lempolle.

 

  1. ERÄ

Suomen Cup paikka meni Lempäälään, mutta vielä olisi kaksi sarjapinnaa jaossa. Lempo vaihtaa Vesasen huilaamaan, Puttosen hakkuriksi ja Rumpusen Tomin yleispelaajaksi. Ei se nippu hirveämmin heikentynyt. Johettiin 7-4, jonka jälkeen Rumpunen teki neljä pistettä perätysten. Sen jälkeen myö tehtiin kuusi virhettä ja Puttosen hyökkäyspisteen jälkeen Pölli otti aikalisän tilanteessa 12-17. Aikalisän jälkeen Moisio kentälle hakkurin paikalle ja heti Arttu napauttaa nelosesta pinnan. Kiri päälle ja hilataan ittemme 15-17 tilanteeseen. 15-18 Pate allekirjoittaneen tilalle kentälle. Oli Aatu niin innoissaan kentälle pääsystä, että vaihtopenkillä heitti verkkareiden lisäksi shortsit pois, mutta loppujen lopuksi veti ne takaisin päälle. Vahva sisääntulo, pallo kuppiin, mutta niin ottelua kuvaava suoritus sen jälkeen. Hyökkäysvirhe. Puttosen Simo ja Vuorinen naputtelivat vieraiden loppuerän pisteet, erä 20-25 ja ottelu 0-3 ansaitusti vierailijoille.

Parhaina palkitut Ile ja Vuorisen Kassu. Molemmat pelasivat vahvat pelit niin vastaanotto kuin hyökkäyspuolella. Ilkka hyökkäsi pirteästi ja oli ehdottomasti meijän paras pelaaja lauantaina.

Tiedettiin, että vastus on kova ja meidän täytyy pelata huippupeli, että heijät kaadetaan. No, ei pelattu huippupeliä ei. Suoria virheitä tuli paljon ja Lempo rakensi hyvän torjunnan laitoihin heikomman vastaanoton jälkeen. Kaikki kunnia heille. Härkösen Tatun syöttövuorot P1-tilanteessa koitui meijän kohtaloksi tuossa ottelussa. Tai ainakin siltä äkkiseltään tuntui. Tarkkaa tilastotiedettä ei ole, mutta miinuksella se rotaatio oli ja paljon.

Aurinko se nousi jälleen uuteen viikkoon ja turha murehtia menneitä. Viikonloppuna taas pelataan, tällä kertaa vierassalissa Rantaperkiön Iskua vastaan sunnuntaina kello 17:00. Syyskaudella on vielä yksi kotipeli, joka pelataan perjantaina 9.12. kello 18:00 Enonkosken liikuntahallilla, siitä ottelusta lisää lähiaikoina. Sen verran kerrottakoon, että ilmainen sisäänpääsy!

-ts8