RAPORTTI: Kuortaneella nokkaan 3-0

Kuva: Itä-Savo

Jaahans. Kauden ensimmäinen vieraspelireissu eikä yhtään lähemmäs tai kauemmas kuin Kuortaneen lentopallokehtoon. Startti klo 9:00 ja vajaa 400 kilometriä bussissa. Pelissä ei sitten tuhlattu aikaa, kun otettiin suoraan kolome nolla nekkuun ilman pitkää erätaukoa.

MURIKAT – EAST 3-0            

Eräpisteet:

25-17

25-19

25-19

 

Raportti:

Peliin lähdettiin hieman eri kokoonpanolla kuin ensimmäiseen kotiotteluun. Rosterista poissa ”vain saunaillat ja jotkut kotipelit” -sopimukset omaavat Hakulisen Juakko ja Imechkin Laukkanen. Jaakko sai myös pienen ylikuntotilan viime sunnuntain rehkimisestä, toivottavasti palautuu seuraavaan kotiotteluun. Teemu ylensi itsensä valmentajan roolista kentälle.

 

P:   Henry Helkala

H:  Taavi Tuominen

YP: Arttu Moisio

YP: Pate Nenonen

KT: Waltteri Kainulainen

KT: Teemu Silventoinen

L: Juho Rusko

 

Penkillä vaanimassa:

Aapo Suhonen

Nikke “Future coach” Makkonen

Eero ”Korttihai” Laamanen

 

Kaikki kolme erää pystytään niputtamaan samaan kategoriaan: ajoittain todella hyviä suorituksia ja sovituista asioista kiinnipitämistä, mutta ajoittain haaleassa vedessä lillumista ja puolivaloilla haaluilua. Yleensä kaikki hyvät pätkät päättyivät johonkin todella helppoon tai huolimattomaan virheeseen, millä sitten luovutettiin hetkellinen momenttumi kaverille takaisin.

Kuortaneen pojat pelasivat hyvää lentopalloa. Nehän perhana hyppäs korkeelle ja oli vikkeliä kuin mitkäkin oravat keväthangilla. Johtu varmaan siitä, että heijän polvinivelet ja muut ruumiinosat eivät ole vielä kerennyt kulumaan ja rasittumaan niin paljoa. Kyllä myökin joskus ollaan hypätty korkeelle. Kokemusta meillä nyt oli enemmän, mutta ei saatu kyllä siitäkään mitään apua viikonlopun ottelussa.

Ei oo heleppo pelata, kun hakkuri on ainut joka onnistuu tappamaan palloa aina välillä. Hämmeri-Dave napsutteli 13/+2 ja seuraavana listalla yypeet Pate ja Moiska kolmella pisteellä, mutta molempien teholukema painui pari napsua pakkasen puolelle. Keskariliiton ja Henkan välillä oli vielä niin sanottua hakemista ja allekirjoittaneen ensimmäinen hyökkäyspiste odottaa vielä tuloaan uudella tontilla. Tästä ei ole kuin suunta ylöspäin! Jatketaan harjoittelua ja kyllä se siitä lähtee rullaamaan työnteon kautta, sitä tarvitaan lissää kentälle.

Viikonlopun nostot:

🦭🦭🦭 Nessin innostus päivittää seuran somea

🦭🦭 Huima parannus viime viikonlopun sakkokertymään

🦭 Nikke paljasti aivan uusia puolia itsestään vaihtokulmasta tehdyillä analyyseilla, hyvä Nikke!

🐑🐑🐑 1. erä, 2. erä ja 3. erä

🐑🐑 Laamasen Ieron end game korttipelissä

🐑 Kotiinpaluu vasta maanantain puolella

-ts8