RAPORTTI: Jatkosarja käyntiin 3-1 voitolla!

East Volley – Lempo Volley 3-1 (22-25, 25-22, 25-20, 25-17)

Ylempi jatkosarja erinomaisesti käyntiin komealla 3pisteen kotivoitolla!

Aloittava kokoonpano:
P Henry Helkala
H Taavi Tuominen
YP Arttu Moisio
YP Teemu Silventoinen
KT Jaakko Hakulinen
KT Waltteri Kainulainen

1.Erä
Peli lähti tasaisesti, mutta heikkolaatuisesti molemmilta joukkueilta käyntiin. 15-15 tilanteeseen asti peli oli taistelua pääosin omien virheiden takia molemmin puolin. Lempolla suhteellisen runsaasti syöttövirheitä, meillä taas syötön lisäksi vastaanotto takkuili. Erän puolen välin jälkeen Lempo napsi 3 pisteen etumatkan ja sitä emme saanut enää kurottua kiinni. 1. erä vieraille 22-25.

2.Erä
Toiseen erään lähdettiin paljon paremmin liikkeelle. Syötöt pysyi ruudussa ja vastaanotto parani. Pääsimme parhaimmillaan 5 pisteen karkumatkalle jolle vastustaja ei mahtanut mitään runsaiden syöttövirheiden takia. Ei edes Savonlinnan oman pojan Kososen Veetin tulo kentälle auttanut tällä kertaa vastustajan tilannetta. Erä meille 25-22.

3.Erä
Kolmannessa erässä meidän peli parani entisestään. Pitkän erätauon sekä erävoiton jälkeen oma peli oli paljon rennompaa. Tärkeät puolustukset ja rauhallisuus epäselvissä palloissa edesauttoi keskittymistä torjuntaan. Alusta loppuun asti selvästi meidän erä, ei edes Artun pieni pohjekramppi haitannut menoa. Erä meille 25-20.

4.Erä
Tässä vaiheessa oli selvää että kun juna saatiin näin hyvin liikkeelle ei sitä enää pysäytetä. Meidän pelaamisen taso ei tippunut kuten yleensä vaan pystyttiin ylläpitämään taso koko erän ajan. 10-12 tilanteessa Hakulisen Jaska avasi suunsa ja osoitteli sormiaan keltaisen kortin arvoisesti. 14-14 tilanteessa vastustajilta epäonnistumisia, meiltä tärkeitä onnistumisia joiden johdosta loppuerä mentiin meidän komennossa. Viimeinen erä, sekä jatkosarjan ensimmäinen peli meille 25-17 (3-1).

Jatkosarjaa lähdettiin aloittamaan tavoitteella, että kotona ei hävitä kertaakaan ja siitä saatiin pidettyä kiinni. Komea 3-1 voitto ja hienot 301 katsojaa, tästä on hyvä jatkaa jatkosarjaa eteenpäin! 

Ässäpelaajat meiltä Arttu Moisio ja Lempolta Matti Toivola.

Kovimman pistemiehen titteli meni ylivoimasesti meidän Taavi Tuomiselle 26p. ja Lempon titteli jakautui kolmelle pelaajalle Kosonen, Pöllänen ja Sillanpää kaikki 12p.

Viikon nostot:

🦭🦭🦭 Kauden ennätysyleisö!
🦭🦭 Treeneissä nousujohteista tekemistä
🦭 Vanhat jatkaa vahvoja esityksiä hihapeleissä

🐑🐑🐑 Suunniteltiin vahvaa aloitusta otteluun. Suunnitelmaksi jäi
🐑🐑 Takapassarin peippi ei saa jäädä raakana kenttään enää ikinä
🐑 Junnuille ei tällä(kään) viikolla yhtään voittoa hihapeleissä

-NM#9

Tilastot
Tallenne