RAPORTTI/ENNAKKO: Pelit jatkuu, neljä jälellä, parilla voitolla finnaaliin

Huh-huh, olipahan viikonloppu. Perjantaina lähtö Hämeenlinnaan treenien jälkeen, lauantaina aamutreenit Hämeenlinnassa ja peli Tampereella Rantaperkiön Iskua vastaan. Sieltä 3-1 vierasvoitto, ruoka ja kotia kohti. Sunnuntaina aamutreenit ja kroppa hereille, peli kotona klo 17:00. Sieltä U-P-E-A-N kotiyleisön (388) edessä jälleen 3-1 voitto ja paikka välieriin!Kaikki kunnia meijän vastustajalle Iskulle, nuori poppoo pelasi ennakkoluulottomasti ja pisti meidät tiukille molemmissa otteluissa. Tiukat erät tuppasivat vain kääntymään meille, mutta aivan yhtä hyvin pallo olisi voinut pomppia Iskulle. Ehkä meijän kokemus sitten oli se ratkaiseva ero tässä otteluparissa.

 

EAST – ISKU 2 – 0 (3-1, 3-1)

Muutamia poimintoja ottelusarjasta:

  • Iskun passari Strengell on hyvä poika pyörittämään peliä, livakkaa tempoa hyökkäsivät nelosesta
  • Hakkurit naputtelivat melko hyvät tehot molemmissa peleissä, Taavi 24 ja 27 pistettä ja Flykov 17 ja 22 (Torneopal tilastot)
  • Jupi pisti kioskin kiinni ja napsi kotipelissä kuusi (6) torjuntaa !!!
  • Puolustettiin hyvin (vaikka ainahan niitä palloja vois saada enemmän peliin)

Tähän väliin jälkimmäisen ottelun tilastot:

 

Mites jatkuu?

Välierissä vastaan asettuu Oulun Kisko. Kisko kaatoi Pälkäneen suoraan kahdessa ottelussa 3-1 ja 3-1. Kova poppoo tulee vastaan ja niinhän sen kuuluukin olla tässä vaiheessa kautta. Runkosarjassa kohtaamiset meni 1-1, kun molemmat joukkueet hoitivat kotiottelunsa omiin nimiinsä. Kisko on saanut vahvistuksia loukkilistalta, kun pajavasara Hakala on palannut rosteriin. Hakala naputteli molempiin puolivälieriin 19 pinnaa. Sen lisäksi molemmissa otteluissa yp-Salmela, hakkuri-Seppä sekä kt-Kaksonen hakkasivat kaksinumeroisia pisteitä, niin ratkaisijoita kyllä löytyy oululaisten porukasta.

Perjantaina startti kohti pohjoosta, lauantaina kello 17:00 isketään Oulussa vastakkain ja het perään sunnuntaina Savonlinnassa kello 17:00.

Alleviivataan vielä viikonlopun otteluiden panos: kahdella voitolla 1-sarjan finaaliin. Jos otteluvoitot tasan, pelataan sunnuntaina kultainen erä 25 pisteeseen, jonka voittaja finaaliin. Finaalivastus tulee otteluparista Lempo – Nurmo.

Aij-jai-jai mitä herkkua on luvassa. Iso ottelu sunnuntaina Savonlinnan liikuntahallilla. Yleisön tuki tarvitaan, tulkaa kannustamaan! Sunnuntaina yli 400 katsojaa paikan päälle ja mennään yhessä finnaaleihin, eikös niin?

LA 18.3. KELLO 17:00, KISKO – EAST @Oulu

SU 19.3. KELLO 17:00, EAST – KISKO @Savonlinna, BE THERE!

-ts8