Puolivaloilla pääsee nopeammin kotia, 3-0 kuokkaan TuTolta!

Otteluraportti 12.2.

TuTo-East Volley 3-0 (25-22, 25-16, 25-16)

Tappiopelin jälkeen kirjaileminen on aina hieman nihkeää, mutta tässä nyt hieman tarinaa.

1.erään seitsikkoon laitettiin Petu, Leevi, Immo, Pölli, Taavetti, Tumppi ja liberoimaan Aleksi – niin, näin siis luki aloitusjärjestylipukkeessa. Tumpin paikalla kentällä nökötti kuitenkin Jonne. No pitäähän se passari pelissä olla, joten ei muutakun käyttämään ensimmäinen vaihto, vaikkei peliä oltu pelattu pistettäkään. Ensimmäinen erä oli miedön porukalta ihan ok tekemistä. Torjunta vaimenteli kovia lyöntejä ja kenttäpuolustus toimi. Myös syötöllä saatiin tuhoa aikaiseksi. Ei tosin suoria ässiä, mutta vaikeutettiin vastustajan hyökkäyksen järjestelyä. Peli oli tasaista aina sinne 22 pisteeseen asti. Loppuun pieni sulaminen ja erä TuTolle 25-22.

2. ja 3. erä. Liekö sitten selkäranka lopullisesti katkennut 1.erän tappiosta, koska toinen ja kolmas erä oli aika halutonta tekemistä. Tehtiin paljon virheitä, eikä palloa saatu kuolemaan oikein mistään paikasta. On kyllä kunniaa annettava myös TuTon joukkueelle: Nimekäs joukkue hoiti hommansa ammattilaisen elkein, eikä antanut meille yhtään armoa. Etenkin torjunta oli TuTolla sitä luokkaa, että hommia oli todella tehtävä, jotta siitä ohi päästiin. 2. ja 3. erä TuTolle 25-16.

Kentällä käytettiin pelin aikana koko pelaaja-arsenaalia. Henry kävi välillä tuuraamassa Leeviä keskiukkelin paikalla, Jussi kävi hakkurin sekä yp:n tontilla ja Tumppi yp:n paikalla.

Hieman haastavat elementit oli lähteä pelaamaan TuToa vastaan. Edellisenä päivänä oltiin matkustettu koko päivä ja pelattu 5 erää. Lisäksi aamulla jouduttiin vielä matkaamaan reilu 3. tunnin matka pelipaikalle. Ehkä suurin vaikuttaja oli kuitenkin se, että olimme varmistaneet jo ennen peliä jatkosarjan voiton. Tämä näkyi etenkin viimeisissä erissä asennepuolella. Ensimmäinen erä oli ihan ok tekemistä, mutta 2. ja 3. erä olivat vaatimatonta. Toki TuTo pelasi hyvin ja olisi suonut heille edes pientä vastusta. Parhaiten omassa pelissä toimi tänään torjunta- ja puolustupelaaminen. Muutama naksu olisi saanut omaa peliä parantaaa, jotta pelistä olisi jäänyt positiivinen maku. En sitten tiedä, jos ensimmäinen erä olisi saatu käännetty meille, niin olisiko puhti riittänyt paremmin seuraaviin eriin.

Kutinlahti ja Petu oli tiukka taistelupari verkolla tänäänkin. Kuva edellisestä ottelusta Savonlinnasta.

Kutinlahti ja Petu oli tiukka taistelupari verkolla tänäänkin. Kuva edellisestä ottelusta Savonlinnasta.

Saimaannorpan viiksikarvat ansaitsee koko joukkue yläjatkosarjan 1. sijasta. Hyvä ukot! JEAH!

Pelit jatkuu kahden viikon päästä pudotuspeleillä, jolloin kotiluolaan saadaan vastaan alajatkosarjan voittaja 4. lohkosta. Nyt naatiskellaan vapaasta viikonlopusta, juhlitaan penkkareita ja tanssitaan Wanhat tanssit, tietty unohtamatta reenatata siinä samalla. Tästä on ukot hyvä jatkaa kohti kauden tärkeimpiä pelejä! Rankka oli viikonloppu, mutta launtain voittomatsi oli se mitä lähdettiin hakemaan ja sehän sieltä tuli! JAPPAAAA! Sunnuntainpeli jääköön pieneksi opetukseksi siitä, että huonolla asenteella pelaamisesta ei jää kuin paha mieli, vaikka kotia pääsisikin hitusen aikasemmin. Hyviä asioita oli paljon tämänkin päivän matsissa, se pitää muistaa!

#1

PS. Nyt saa luvalla vähän kasvattaa niitä partahöyheniä, kun jatkopelitkin on jo tiukasti käynnissä 🙂