Pistejuna puksuttaa!

Liperi Volley – East Volley Edustus 3-0! Maistuu!

 

Ensinnäkin, sanonta ”Kylmä kuin Siperiassa” ei tee oikein oikeutta kylmyydelle… Sanonta voisikin olla jatkossa ”Kylmä kuin Jyrin Liikuntahallissa Ylämyllyllä”.. Jussi ”Ennemmin lottovoitto kuin tsekki tai juju” Pukkinen totesikin pelin jälkeen ensimmäisten hikipisaroiden virranneen vasta toisen erän puolessa välissä. Tämä voi tosin johtua myös Jussin rautaisesta aerobisesta kunnosta…!!!?

 

Peliin lähdettiin kuusikolla passari Jere, hakkuri Taavi, yleispelaajat Immo ja Jussi sekä keskitorjujat Petu ja Simo. Liberoimaan hyppäsi Aleksi ja kulmaukseen jumppaamaan Jackie, Henkka, Konsta ja Jaska. Loppukööri ”telakalla” Slinnassa. Vastustajalla kentälle astelivat Liperin omien kavereiden lisäksi farmiseura Karelian Hurmoksessa ykkössarjaa kuusikossa asti takoneet Aleksi Sillanpää ja Mikko Räsänen.

 

Ensimmäistä ja toista erää pelattiin suht tasaisissa asetelmissa aina puoleen väliin asti, kolmannessa taas hallittiin selvästi koko erä. Vaihtoja ei tarvinnut oikeastaan tehdä, ainoastaan Konsta kävi kyykyttämässä vastustajaa syötöillään pelin viimeisissä palloissa. Eräpisteet 22-25, 23-25 ja 14-25.

 

Mikä sitten teki eron, miksi voitettiin? Ainakin hyvän syötön ansioista (jälleen). Saatiin vastustajan vastaanotto irti, jolloin kaverin passari joutui heittelemään passia laitoihin vaikeista paikoista vaihtelevalla menestyksellä. Lisäksi torjuttiin hyvin, puolustettiin hyvin ja hyökättiin tehokkaasti sekä varsinkin monipuolisesti. Pelin highlight suoritus nähtiin tällä kertaa Petulta: Keskitorjuja nosti takakentältä toimituspallon HIHALYÖNNILLÄ kuppiin ja vielä saman pallon aikana juoksi hakupallon ykköskulmasta. Kova kaveri!

 

Kaikkiaan ehjä ja hyvä suoritus. Ihailtavaa oli varsinkin joukkueen hyvä henki ja peli-ilo. Ei nimittäin ole välttämättä helppoa kaivaa hurlumhei –fiilistä kylmässä vierashallissa muutaman katsojan edessä. Nyt siinä kuitenkin onnistuttiin hienosti. Kausi on kuitenkin vasta alkutekijöissään, ja edelleenkin etenemme teemalla ”vielä voidaan parantaa”. Nyt ollaan kovia ja myöhemmin ollaan vielä kovempia!!

 

Tulevana viikonloppuna kohdataankin sitten Pielaveden Sampo. Peli pelataan Tanhuvaarassa klo. 13.30 alkaen. Tulkaahan paikalle ja ottakaa pikkurahaa mukaan, kanttiinissa tarjolla muun muassa herkullisia EV-sub patonkeja!

 

HÖS HÖS!