Pisteet Lempolle

Joukkueen valmentajista suurimmilla hauiksilla varustettu jäsen vakavana. Kuva: Aleksi Mustonen, Hinku

 

East Volley – Lempo Volley                      0-3                20-25, 23-25 ja 18-25

Kollega Antti kertoi viikko sitten, että on helpompi kirjoitella rapsaa voittopelin kuin tappion jäljiltä. Sama fiilis! Tekisi itseasiassa mieli kopioida suoraan tähän Lempo Volleyn raportointitiimin ansiokkaasti kirjoitettu tuotos eiliseltä!

Peliin lähdettiin hyvillä fiiliksillä! Kahden varsin pitkän reissuviikon oli mukavaa päästä pelaamaan kotona mahtavan kotiyleisön edessä. Katsomossa ottelua seurasikin komeasti yli 300 silmäparia!

Lempo todettiin jo ennakolta yhdeksi sarjan kovimmista porukoista nimivahvana, mutta ennen kaikkea tasaisen laadukkaana porukkana! Ykköstähtenä heillä kovemmissakin sarjoissa meritoitunut Tomi Rumpunen.

Ensimmäiseen erään kuusikolla Jonne ja Tumppi, Teemu ja Tiitus, Eetu ja Taavi sekä libero Jere. Taavi tosiaan poikkeuksellisesti keskitorjujan paikalla! Lempo nappasi komennon heti alusta, tilanteeksi äkkiä 3-10. Varsinkin Lempon laiturit kurittivat Eastia oikein huolella, samalla kun oma vastaanotto ja hyökkäyspeli hieman takkuili. Erän keskivaiheen pienestä kiristä huolimatta selkeä voitto vieraille.

Toiseen erään Eetu kentälle yleispelaajaksi ja uudella höngällä eteenpäin. Taisto olikin jo huomattavasti tiukempaa, hyökkäys kulki Teemun johdolla ensimmäistä erää paremmin ja Lempokin pakotettiin jopa ottamaan aikalisiä!! Tasatilanteessa 23-23 pari omaa virhettä ja kaveri erävoittoon!

Kolmanteen vielä kovemmalla höngällä! Tämä tuottikin tulosta, East ensimmäistä kertaa ottelussa selkeään johtoon, 8-3. Lempo kuitenkin kiri pikkuhiljaa rinnalle. Tilanteessa 14-14 eteenpäin meno olikin sitten synkkää kotijoukkueen kannalta. Vastustajan tuplavaihto toimi ja kaveri takoi palloa kenttään varsin vastustamattomasti 14-21 tilanteeseen saakka. Ja tästä ei sitten enää noustu. Ottelu ansaitusti Lempolle 3-0!

Kotijoukkueen pelaajat esittivät ottelussa paljon komeita suorituksia: Taavin ehkä kaikkien aikojen kovin 1-sarjassa nähty pateri ottelun kolmannessa erässä, Eetun rajaminttu, Jeren hyvä vastaanottopeli jne. Yhtenäistä, tasaista suorittamisen tasoa ei kuitenkaan tahdo löytyä. Ja ilman sellaista ei oikein pärjätä esimerkiksi Lempon kaltaisia kovia rutinoituneita porukoita vastaan. Lisäksi syöttöpeli oli varsin heikkoa, 13 virhettä ja 1 ässä. Ottelun jälkeen pidettiinkin pelaajien ja valmentajien kesken pieni palaveri, jonka sisältö oli lyhyesti tiivistettynä seuraavanlainen: Aletaan tehdä asiat joka tilanteessa paremmin, vaaditaan itseltämme ja toisiltamme enemmän.

Näillä teeseillä eteenpäin! Tulevan viikonlopun osalta sovittiinkin, että silloin on taas Koutsi Pöllin vuoro kirjoitella rapsaa voittopelistä!!

Ps. Ottelussa ei tällä kertaa palkittu parhaita pelaajia. Tämä johtui valitettavasta kommunikaatiokatkoksesta. Ei tule toistumaan! Palkitaan Lempoltakin paras pelaaja sitten kevään finaalipeleissä!;)

 

  • Koutsi J

Linkki Itukan uutiseen: https://ita-savo.fi/uutiset/urheilu/5a9c8e05-0110-4870-9cf2-4c2e631258e9