PaU vei vaan erän verran – Kotivoitto 3-1

Otteluraportti 9.2.

EV- PaU 3-1 (25-18, 26-24, 21-25, 25-19)

Pitkän vieraspeliputken jälkeen, 4 vierasmatsia peräjälkeen, on muuten kiva päästä pelaamaan kotiluolaan. Vastaan asettui lähes naapurista Pau, jota vastaan ollaan viime ja tällä kaudella pelattu tiukkoja paikallisvääntöjä. Tämän kauden osalta voitot olivat meidän puolella 2-0, joten luottavaisin mielin lähdettiin peliin. Pieni takaisku tosin lävähti päinnaamaa peliaamuna, kun hakkuri/Koutsi- Jaska ilmoitti olevansa kuumeessa, eikä edes pääsisi henkiseksi tueksi kentän laidalle. Kentälle toki saatiin vallan etevä seitsikko, sillä Taavihan oli osoittanut jo pari viikkoa hurjia suorituksia treeneissä ja vähän telakalla ollut Ex-PuijoWolley kaksikko Jupi ja Immo, Immo ja Jupi olivat taas kutakuinkin pelikunnossa.

1. Erään. Meiltä tiskiin Henkka, Joonas, Simo, Taavetti, Jupi, Eetu ja Immo sekä Hessi liberoimaan. Ensimmäinen erä eteni meidän johtoasemassa alusta loppuun asti. Peli oli meillä hallinnassa joka osa-alueella – Etenkin hyökkäys oli mallillaan. Erä meille 25-18.

PaU:n torjunta Jupilla vastassa

2. Erä. Toinen erä oli hiukan aaltoilevaa peliä, välillä tehtiin hyviä suorituksia, mutta perään saattoi tulla helpon jatkopallon toimittaminen heikosti. Toisessa erässä Jere vaihdettiin Eetuun syöttönurkkauksessa. Sen verran oli kova sisääntulo Jerellä, että sai pelata koko pelin loppuun.

Parikkala oli viemässä toista erää kovaa vauhtia 23-20, kunnes jotain tapahtui. Hakkuri-Taavi paukutti pari iloista pommia, vastustajan pari puhdasta verkkolyöntiä, meidän keskarit tekivät kumpainenkin yhden pojon ja erän sinetiksi Taavin torjunta. Kova oli meidän takaa-ajo ja tuloksena erävoitto 26-24.

3. Erä oli Parikkalan heiniä. Tasaisissa merkeissä edettiin 20 pisteen paikkeille. Tämän jälkeen vähän puolivillaista puolustuspelaamista ja vastapuolen Aleksi Muukkosen hyvää hyökkäyspeliä. 3 Erä PaU:lle 21-25.

Hammer-Dave, ImmojaJupi, JupijaImmo sekä mr.Toijala

4. Erässä Taavi päästettiin taas irti. Ihan sama minkäisen pallon Taaville heitti, lopputuloksena oli piste meille. Toki muutkin meidän tiimistä onnistui, mutta Taavin 10 hyökkäyspistettä siivitti meidät suht selkeään 25-19 erävoittoon.

Ehdottoman hyvää tässä pelissä:

– Taavetin ”härkäpäivä”. Passi kuin passi, niin Taavi antoi käpälää onnistuneesti. Taisi olla 27 pistettä hyökkäyksillä, huhhuh.

– 2 erän nousu tappiotilanteesta voittoon. Hyvä ukot!

– Kutakuinkin ehjää peliä passarilta, keskareilta, kummaltakin liberolta sekä tietty kaikilta yleismiehiltä.

– Ehdottomasti parasta pelissä oli tunnelma. Paikalla lähes 250 katsojaa, hienoa!

Jo kohta päästään uudestaan pelaamaan kotiluolaan, kun verkon toisella puolella teippiä sormiin kääntelee Oulunsalon Vasaman pojat. Nuori, mutta kykenevä porukka on vastassa. Pari viikkoa takaperin OsVa veikin meitä 3-2. Nyt jos koskaan tarvitaan katsojia meitä avittamaan.

Nähdään salilla! 16.2. Lauantai EV-OsVa kello 16.00 OKL. Be there or watch baywatch.

Koutsi A.

 

KUVAT: Aleksi Mustonen, Mainostoimisto HINKU.

Itä-Savon uutisointia pelistä:

https://ita-savo.fi/uutiset/urheilu/622344e4-d687-4c93-bb0f-6b71eac6e43d