Passarit nurin 3-0!

Otteluraportti 6.11.

Mikkelin Passarit – East Volley 0-3 (19-25, 19-25, 23-25)

Mikkelin Passareista ei meillä ollut hirveästi tietoa ennen matsia. Tiedettiin, että joukkueessa on muutama kovakätinen pelaaja, joiden peliin Passareiden peli pitkälti perustuu, mutta siihen se tietomäärä sitten jäikin.
Edellisenä päivänä A-pojat (eli suurin osa joukkueesta) oli käynyt pelailemassa 3 peliä, joten vain osa pelaajista pääsi ”tuoreilla jaloilla” haastamaan Passareita.

Kentälle laitettiin eka erään ”Mr. CS” Taavetti (2), ”Mr. parta” Pölli (1), ”Mr. En ***** anna haastattelua” Tumppi (6), ”Mr. Kerhotäti” Henkka (13), ”Mr. Peto on irti” Petu (10), ”Mr. Näihin käsiin saa lyödä” Simo (21) ja ”Mr. Fanijoukkojen tähti” Aleksi (17).

Oma peli pysyi paketissa kaikissa erissä. Ainoastaan ensimmäisen erän alku- ja keskivaiheella Passarit oli ”kuskin paikalla”. Syöttö oli alussa pehmeää ja tehtiin syöttövirheitä, eikä torjunnalla saatu Häkkisiä tai Mannista kiinni. Jollakin tavalla sitä peliä kai parannettiin, jotta päästiin tasoihin ja lopulta erän voittoon (itsellä ei muistikuvia).
Nosto oli koko pelin ajan kohtuullista ja päästiin taputtelemaan Henkan ihanasta pyörittelystä pallot kenttään. Manageri Tero, Terppi Kautonen painotti pelin alussa torjunnan tärkeyttä ja vihjasi, että sitä pitäisi parantaa. Sen verran hyvä oli GM:n vihje, että niinhän sit tehtiin. Tällä saatiin Passareiden lyöjistä maukkaita koppeja ja vaimennuksia (etenkin 2 ja 3 erässä). Puolustuspeli matalassa salissa oli hieman haastavaa, mutta aika hyvin silti selvittiin. Torjunta- ja puolustuspeli oli ehkä parasta tällä kaudella kokonaisuudessaan.

Valmentaja Markku Korhonen kertoo pelitaktiikkaa mietteliäälle Henkalle.

Valmentaja Markku Korhonen kertoo pelitaktiikkaa mietteliäälle Henkalle.

Aloitusseitsikon ukkeleilla/pojilla pelattiin lähestulkoon koko matsi. Kentällä kävi ottelun timmellyksessä lyhyesti Leevi, Jere ja Immo. Vaihdosta kentälle tulleet pelaajat täyttivät täysin oman paikkansa, loistavaa!

Joukkueiden parhaina palkittiin Passareilta Jere Häkkinen ja Eastilta Tumppi. Tumppi oli taas pitelemätön verkolla ja löikin monesti ns. isosta välistä (Outokummun Partion Kontkasen mukaan tällä tarkoitetaan kenttälyöntiä torjunnan ja katon välisestä tilasta). Tumpin huippuvire ei sinänsä yllättänyt kirjoittajaa, mutta se, että Tumppi antaa ottelun jälkeisen videohaastiksen, niin on jo kova juttu! (Käy tsekkaa East Volley Edustuksen fb-sivuilta).

Hyvä maku jäi oman joukkueen taistelutahdosta. Jokainen pelaaja pelasi (taas kerran) hyvän matsin, eikä heikkoa lenkkiä meidän joukkueesta tänään löytynyt. Voisin kehua joka ukkoa iltamyöhään asti (ja ehkä syytä olisikin tällaisten pelien jälkeen), mutta jätettäkööt se seuraaviin kertoihin.

Tästä ei muuten läpi tulla! Tumppi ja Simo näyttää torjunnan mallia.

Tästä ei muuten läpi tulla!
Tumppi ja Simo näyttää torjunnan mallia.

Tästä on hyvä jatkaa ja jäädä odottelemaan ensi viikonlopun herkkupalaa: TUPLAVIIKONLOPPU KOTONA!! Lauantaina kohdataan OKL:llä Huki ja sunnuntaina Tanhuvaarassa Puijo Wolley. Toivottavasti päästään lähelle Leka-Sampo – ottelun katsojamäärää (3027 katsojaa) 🙂

JAP-PAAAAAAA!

 

#1

 

"Tässä mä nyt oon"

”Tässä mä nyt oon”

 

 

Itä-Savon juttu pelistä:
http://www.ita-savo.fi/urheilu/lentopallo/east-volley-ei-suostu-haviamaan-354942