Partio – EV

Sunnuntaina käytiin Outokummussa. Ystävänpäivän saalis jäi hieman heikoksi kun Partio vei tämänkertaisen kohtaamisen suoraan kolmessa erässä. Eräpisteet 25-20, 25-21 ja 25-15.

 

Outokumpuun oli mukava lähteä pelaamaan. Syyskauden ottelu voitettiin ja sen pohjalta käytiinkin sosiaalisessa mediassa mukavaa pientä naljailua joukkueiden välillä. Hyvässä hengessä siis! Tiedossa oli myös että Partio on onnistuu houkuttelemaan kotipeleihinsä mukavasti väkeä, joten tyhjälle salille ei tarvitse pelata. Katsomossa olikin paljon vanhoja lentopallonaisia ja -miehiä nauttimassa lentopalloviihteestä: oli Kaasista, Hartikaista, Laakkosta, Kontkasta.. Eikun perhana, Kontkasethan olivat vielä vastustajan kuusikossa.. Kuitenkin!

 

Partio hyökkäsi läpi ottelun kovaa. Jo ensimmäisestä erästä asti huomattiin, että jos kaveri pääsee rakentamaan hyökkäyksensä haluamallaan tavalla, pulassa ollaan. Kuitenkin aina, kun syöttöön saatiin mukavaa jengaa, pystyttiin kaveria haastamaan oikeinkin hyvin! Ensimmäiseen erään koko aloituskuusikko, Jaska, Henkka, Eetu (Vai Tero?!?!, vastustaja ei tästä ainakaan ollut aivan selvillä..), Immo, Leevi, Jackie ja Libero Eelis sai tasaisesti onnistumisia. Itse asiassa jokainen pelaaja, jopa libero Eelis, pääsi pisteiden makuun!! Erää edettiin Partion hienoisessa hallinnassa Eastin vängetessä toistuvasti rinnalle aina 20-20 tilanteeseen asti. Tässä vaiheessa petti pää. Tai kuuppa. Tai sipuli. Partion ei todellakaan tarvinnut tehdä ihmeitä kun East virheili: tuli syöttövirhettä, huonoa vastaanottoa, helppojen pallojen sössimistä.. Siinäpä se.

 

Toinen erä ei hirveästi eronnut ensimmäisestä. Partio hyökkäsi kovempaa, mutta hyvällä syötöllä ja laajalla repertuaarilla onnistunut East taisteli 21-21 tilanteeseen asti hienosti. Sitten, yllättäen, syöttövirhettä, hyökkäysvirhettä, heikkoa passia, vastaanottovirhettä…

 

Kolmanteen erään East olikin sitten erään huippupesäpalloilijan sanoin ”Riekkonsa ampunut”. Eivät edes toiseksi keskitorjujaksi hienosti sisään tullut Jussi eikä hyviä syöttöjä esittämässä käynyt Konsta saaneet erän kulkua muutettua. Ainoana valopilkkuna oli todella tehokkaasti keskeltä hyökännyt Leevi.

 

Eastilta parhaana palkittiin hakkuri Jaska. Pelin onnistujana esille voitaisiin nostaa kuitenkin Eelis, joka parantaa tekemistään kuin sika juoksuaan. Eelis oli oikeastaan koko pelin Partion jonkinlaisen pommituksen alla mutta suoriutui tehtävästään silti hienosti.

 

Kolme napakkaa pointtia siitä miksi hävittiin: 1. Huono torjuntapeli: Kaverin hyökkäyksiin ei saatu otetta oikein ollenkaan. Varsinkin pelatut kuviot paukkuivat iloisesti meidän torjuntamme ohi/yli kenttään. 2. Toimituspallojen pelaaminen: 5/6-paikan pelaajien (sekä vähän kaikkien muidenkin) sijoittumisessa sekä vastuunotossa kaverin sormilla ja hihalla yli toimittamien pallojen nostamiseksi laadukkaasti oli paljon toivomista. 3. Erien loput: Niissä ei oltu tarpeeksi kovia.

 

Päätä ei kuitenkaan paineta pensaaseen! Kaksi ensimmäistä erää viimeisiä palloja lukuun ottamatta osoittivat, että kun asioita jaksetaan tehdä oikein, pärjätään. Eikun treeniä siis vaan!

 

Ps. Tällä viikolla treenataankin valssia, monet pojista tanssaavat nimittäin perjantaina vanhoja!

 

HOSAA!!

 

Jos et ole muuten vielä käynyt katsomassa Marko Kaasisen ottelusta napsimia hienoja kuvia, tässä linkki: http://brando.kuvat.fi/kuvat/LENTOPALLOT/Partion+Ukkoin+2-sarja/Partion+ukkoin+2-sarja+vs+East+Volley+3+-+0/ Myös tämän raportin artikkelikuva on Markon kamerasta.