Parikkala ryöstöretkellä

East Volley Edustus – Parikkalan Urheilijat        2-3

25-15, 17-25, 19-25, 25-22, 12-15

 

Nyt on sitten koettu kauden ensimmäinen tappio. Parikkala väänsi menneen lauantain ottelusta itselleen voiton pisimmän mahdollisen kaavan kautta viidessä erässä. Ottelua oli paikanpäällä todistamassa yli 220 silmäparia. Kerrassaan huikea määrä kakkosen runkosarjaan!!! Myös Parikkala oli saanut paikalle mukavasti omia kannattajiaan, joten tunnelma pysyi korkealla alusta loppuun saakka.

 

Ensimmäinen erä näytti hyvältä. Parikkalan vastaanotto saatiin mukavasti rikki ja omat hyökkäyspaikat pelattua pääosin yhtä torjujaa vastaan. Kentällä olleilla Taavilla, Jerellä, Eetulla, Immolla, Petulla, Leevillä ja Hessillä ei ollut hädän päivää!

Ensimmäinen erä napsahteli kuitenkin kotiin ilmeisesti aivan liian helposti. Parikkala nimittäin aloitti pelaamisensa vasta toisessa erässä, samalla kun oma syöttö pehmeni ja eikä vastaanottokaan ollut enää aivan niin hyvää. Suurimmat ongelmat olivat kuitenkin hyökkäyspelissä. Hieman pehmeähköt ratkaisut eivät tuottaneet tulosta Parikkalan hyvää torjuntapuolustusta vastaan. Parikkala vei toista erää yhtä vahvasti kuin kotijoukkue ensimmäistä.

 

Kolmas erä eteni samalla kaavalla kuin toinenkin. Parikkalan höyrytessä vahvasti eteenpäin myös pelihuumori tuntui katoavan jonnekin. Tämäkin erä selkein luvuin Parikkalalle.

 

Neljänteen erään tai jo siihen mennessä kentälle olivat hypänneet Jussi toiseksi yleispelaajaksi, Leevi keskelle, Jaakko hakkuriksi ja Lipi liberoksi. Vaihtoja ei tehty todellakaan siksi, että kentältä pois otetut pelaajat olisivat pelanneet huonosti. Varsinkin Jaakko ja Lipi hyppäsivät askiin lähinnä herättelemään vaisusti esiintynyttä porukkaa. Jollain tavalla homma luiskahtikin paikoilleen ja neljännessä erässä nähtiin taas aivan eri tavoin taisteleva joukkue. Parikkala pelasi edelleenkin hienosti, mutta kotijoukkueen kohonnut taisteluilme kantoi erävoittoon saakka.

 

Viidettä erää edettiin alusta asti Parikkalan pienessä johdossa, suht tasaisissa merkeissä kuitenkin. Vastustajan kovempi hyökkäyspeli sekä omat virheet siivittivät vastustajan kuitenkin voittoon.

 

Ottelun parhaana Eastilta palkittiin hyvin passia heittänyt Jere. Vastustajan paras oli tehokkaasti hyökännyt Muukkosen Aleksi. Annetaan kunniamaininnat vielä myös vastustajan passarille Atelle, joka ensimmäisen erän jälkeen tarjoili oikein maukkaita hyökkäyspaikkoja omilleen sekä hakkurina pelanneelle Sami seniori Muukkoselle, joka näyttää kauden mittaan lämmenneen hienosti pelihommiin!

 

Tappio tosiaan tuli. Mutta vaikka peli oli aivan voitettavissa, huonoille ei hävitty. Ja pelin jälkeen saunan lauteilla todettiinkin että onpa mukava hävitä peli nyt, niin ei enää loppukaudella tarvitse!;) Ja toivottavasti viisieräisellä pelillä saatiin tarjottua kaikkien yleisöön saapuneiden rahoille vastinetta. On muuten mukava huomata että pelit kiinnostavat porukkaa! Jälkipelejä on nimittäin käyty ottelun jälkeen vaikka sun kenen kanssa. Hyvä näin!

 

Tulevana viikonloppuna ei vastus ainakaan kevene. Lauantaina matkataan nimittäin Outokumpuun, jossa Karpaasit ovat viritelleet ottelun kunniaksi paikanpäälle pienimuotoista kansanjuhlaa. Ottelua kannattaa saapua katsomaan jopa Savonlinnasta käsin jo vapaan sisäänpääsyn sekä ilmaisen makkaran takia!!! Hevosmiesten tietotoimisto osasi kertoa myös, että väliaika-arvonnan pääpalkintona on uudenkarhea Lexus, ja että pitkällä erätauolla yleisöä viihdyttää Metallica. Tiedä tuota sitten pitävätkö huhut paikkaansa, mutta hieno kamppailu ottelusta on tulossa joka tapauksessa!!!

 

  • Koutsi J