Oops!… We Did It Again! : Passarit toistamiseen nurin 3-0

Otteluraportti 18.12.2016

East Volley – Mikkelin Passarit 3-0 (25-15, 25-8, 25-16)

Viikolla reenattiin monipuolisesti ajatellen A-poikien turnausta (la) ja edustuksen ottelua Passareita vastaan (su). Reenivikon yllärinä pojille oli viime kauden kunkun, Kapteeni Jaakon vierailu keskiviikon reeneissä. Hos!

Lähtökohdat peliin olivat mielenkiintoiset: Voitolla East varmistaisi oman lohkonsa 1. sijan alkusarjassa ennen viimeistä ottelua ja Passarit olisivat omalla voitollaan taistelemassa omasta jatkopaikastaan ylemmässä jatkosarjassa. Panoksia siis selvästi oli tässä lohkon ykkösen ja kakkosen välisessä kamppailussa.

 

Hallille. Alkuhöntsäpallottelut lähti käyntiin jo hyvissä ajoin Omen III:n ja muiden ysärien raikaessa taustalla. Ei voinut kuin todeta, että ”Uh La La La”, mikä aloitus pelipäivälle. Taisi olla meidän pojilla jonkunmoinen hinku jo pelaamaan, kun joukkueen kapu Tumppi joutui korottamaan ääntään, että ”Älkää nyt pojat itteenne väsyttäkö”. Ei Kukaan Muu olisi joukkuetta saanutkaan penkille välihöpinöille, Hyvä Tumppi 😉

Pukukoppipalaverissa Markku teroitti sitä, että ”Ole Valmiina heti ekasta pallosta lähtien peliin”. Myös päättäväisyyttä hyökkäyksiin vaadittiin. Kun on paikka, niin silloin on Vapaus antaa kunnolla Tulta. Päätettiin myös ukkojen kanssa, että tänään ei murjoteta ja Annetaan Kaiken Olla Yhtä Auringonpaistetta. Hyvien ”Hosien” myötä oli Aika Siirtyä itse peliin.

 

GAME ON! Laatikkoon laitettiin Pölli (#1), Tumppi (#6), Jonne (#7), Tuavetti (#2), Petukka (#10), Henry (#13) ja Aleksi (#17). Eka erään oltiin kyllä valmiita! Alku oli heti Erittäin Hyvä, Ellei Täydellinen. Syötöt nousivat tarkasti Jonnelle, hyökkäys toimi laidoilta ja keskeltä, puolustus noukki pallot ylös, oma syöttö puri, torjunta oli ihan ok ja mitä näitä nyt vielä on. Harmaita hiuksia tuotti oikeastaan vain Tuomas Häkkisen hyökkäykset 4-paikalta. Tuomas antoi pallolla kunnolla Kyytiä, tuli se sitten torjunnan välistä tai ohi. Erän ikävin juttu sattui loppupuolella, kun Jonnen pääkoppa sanoi, että Liikuta Bodiasi nopeasti alas ja reisi olikin sitten erimieltä (vai miten se oikein mäni?). Seurauksena siirtyminen kentän sivuun ja jäähoito reiteen. Tilalle passaamaan Jere. Jere hoiti hommansa erinomaisesti, eikä peliin tullut minkäänlaista notkahdusta. Erä meille 25-15.

img_5752

Tuavetti antoi kunnolla kättä hakkurina!

Toinen erä eteni ensimmäisen kaltaisesti. Pallot saatiin toimitettua passarille ja lyöjien käsistä pallot vastapuolen kenttään, BOOM,BOOM,BOOM! Toisessa erässä Passarit oli täysin altavastaajana. Oma syöttö puri ja torjunta/puolustus hoiti loput. Erä selvästi meille 25-8.

Pitkälle tauolla Kaikki oli sitä mieltä, että peli tulee kyllä meille, jos jatketaan samalla Bailandolla. Pitkä erätauko koitui meille kohtaloksi edellisenä viikonloppuna Partiota vastaan, joten nyt ei ollut aikomustakaan toistaa samaa erhettä.

Kolmas erä eteni pitkälti ensimmäisen erän tavoin. Passarit rimpuilivat hetken verran alussa, mutta riittävää nostetta peliin he eivät saaneet. Ei voinut Passareiden ukot muuta kuin katella verkon toiselle puolelle ja todeta, että Tuollapa On Juhlat menossa! Erä aika helposti meille 25-16.

 

Kokonaisuutena peli oli meiltä ehjä. Vastustaja ei saanut pitkiä pisteputkia yhtäkään (saattoi olla ehkä yksi 3 pisteen putki jossakin välissä).

Syötöllä saatiin Passareiden vastaanotto rikki.

Syötöllä saatiin Passareiden vastaanotto rikki.

Pelasimme varmaa omaa peliä, eikä karkeita virheitä tullut oikeastaan millään osa-alueilla. Joka ukko hoiti oman paikkansa paremmin kuin hyvin – Loistavaa! Passareilta puuttui muutama avauskuusikon ukkeli, jotka ehkä vaikuttivat Passareiden pelaamiseen.

 

Passareiden parhaana palkittiin Tuomas Häkkinen, joka oli oikeastaan ainoa pelaaja, jota ei kunnolla saatu pelin aikana kiinni (vain muutaman kerran). Kotijoukkueen ehdoton Supersankari oli liberomme Aleksi, joka taisteli henkeen ja vereen, ettei yksikään pallo jäänyt omalle kenttäpuoliskolle. Nosto oli myös takuuvarmaa! Onhan näitä pelejä ollut, joissa Aleksin olisi voinut jo aikaisemminkin palkita, Hyvä Aleksi!

Päivän positiiviset:

  • Ehjä peli lukuun ottamatta yhtä reittä
  • Peliä ei pelattu Venäläisen Ruletin tapaan säkällä ja onnella, vaan luotettiin omiin taitoihin ja tehtiin tarvittava ja kaiken lisäksi ilman virheitä.
  • Vahva peli joka ukkelilta. Peli-ilo säilyi läpi matsin.
  • Joulutauolle on mukava lähteä, kun tietää, että jatkopaikka on saleido (= varma).
  • Ukot on skarpannu, eikä sakkoja tarvinnu liiemmin kirjotella. Bahama ei taida olla enää meidän matkakohde, vaan joku Ecuador tai Calcutta, nyyh!

 

Tästä on mukava siirtyä pienelle joulutauolle ja pitää pientä breikkiä reeneistä sekä peleistä. Ensi vuoteen saavutaan levänneenä ja kahta kovempana. Viimeinen runkosarjan ottelu pelataan Jyväskylässä Hukia vastaan 8.1. Lohkovoitto on jo varmistunut, joten Hukin peli on sinänsä vain muodollisuus. Yläjatkosarjan pelit tuovat mukanaan muiden lohkojen 1. tai 2. sijoittuneet joukkueet, joten kovia pelejä on luvassa! Nice!

 

PS.Parasta Ennen päiväys tuli umpeen 16.12.16. Rapsa omistettu huippu-perjantaiysärille!

Ottelurapsan kirjoittamisessa mukana (esiintymisjärjestyksessä): Britney, Captain Jack, Magic Affair, Alexia, Bushman, 2 Unlimited, DJ Bobo, Scooter, Solid Base, Waldo, Mascara, Basic Element, Eiffel 65, Vengaboys, Daze, Backstreet boys, Paradisio, DJ Bobo, Ice MC, Sash!, Dr. Bombay.  Löytänet kaikki? 😀

 

Itä-Savon nettisivujen juttu:

http://www.ita-savo.fi/urheilu/lentopallo/east-volley-iloisella-ilmeella-ylempaan-jatkosarjaan-358217

 

#1

 

"Se on muuten sillälailla, et jos et oo kuusta vielä hakkinut, niin Eastiltähän saat aika kivan näkösen", GM Terppi

”Se on muuten sillälailla, et jos et oo kuusta vielä hankkinut, niin Eastiltähän saat aika kivan näkösen”, GM Terppi.