”Nautintoja pitää olla!” – LeJy kotona nurin 3-1.

Otteluraportti 12.3.

EV-LeJy 3-1 (25-10,25-19,20-25,25-14)

Huhhuh mikä tilanne sunnuntaina pelattavaan puolivälieräotteluun: Olimme voittaneet ensimmäisen osaottelun ja LeJy toisen, joten jommallakummalla joukkueella olisi kesäloma edessä sunnuntaiottelun jälkeen. Muutamasta edellisestä matsista oli puuttunut peli-iloa ja ehkä hiukan liikaa väkinäistä puristamista oli ollut havaittavissa. Ottelupalaverissa koutsi-Markulla olikin selvät teesit tämän päivän matsiin: ”Elämässä pitää olla nautintoja. Nyt nautitaan tästä pelistä ja annetaan sen näkyä”. Jeh, hyvä idis, kokeillaan semmoista!

Peliin. Tai ei vielä. Jos viime ottelurapsassa kehuin Lempäälän kotikatsojia, niin nyt pitää kyllä kehua ainakin samalla mitalla Eastin kannattajia. Tanhuvaaraan oli saapunut 191 kannattajaa. Ja nyt voin hyvillä mielin sanoa, että kannattajia isolla K:lla. Yleisö oli heti alusta hyvin mukana ja selkeästi janosi Eastin pelien jatkumista tänä keväänä vielä pitkään. Iso KIITOS jo tässä rapsan vaiheessa jokaiselle kädenläpyttäjälle. Teitä tarvitaan jatkossakin!

Jonne ja "Walking in the air"-moovi. Syöttö puri tänään.

Jonne ja ”Walking in the air”-moovi. Syöttö puri tänään.

1.ja 2.erissä laatikkoon laitettiin Tunppi, Jonne, Leevi, Petukka, Pölli, Taavetti ja liberoimaan Aleksi. Erien alut edettiin tasaisissa merkeissä. Omalla syötöllä saatiin aika tehokkaasti LeJyn vastaanotto rikki, jolloin vastustajan hyökkäykset jäivät aika pehmeiksi. Torjunnan tiiviys Jyryn tiukassa 4-paikan temmossa oli aiheuttanut edellisissä peleissä harmaita hiuksia, mutta tähän peliin siihen saatiin parannusta. Jonne jakoi passia tasaisesti hyökkääjien kesken, mutta etenkin keskiukkelit loistivat tänään hyökkäyspuolella. Näillä eväillä repäistiin aika selkeät johtoasemat kummankin erän 10. pisteen tietämissä. Ensimmäinen erä meille 25-10 ja toinen 25-19.

Pitkä erätauko. Hyvä fiivis oli pukukopissa, eikä jalka tuntunut painavan kenelläkään. Ja vaikka katsomokin oli nauttinut Eastin hyvästä pelistä 2 erää, niin ajateltiin ihan piruttain viedä ottelu heti kolmannessa erässä.

3.erä eteni kahden ensimmäisen tavoin meidän hallitessa peliä. Mutta mitä tapahtuikaan erän puolivälissä? Olimme johdolla 5 pisteellä, mutta muutaman silmänräpäyksen, sekalaisen kirosanan ja aikalisän jälkeen oltiin 5 pistettä tappiolla, WHAAT! No sattuihan siihen muutama hassu vastaanotto- ja hyökkäysvirhe. Momenttumi siirtyi selvästikin Jyrylle. Vaikka kentälle vaihdetut Immo, Jussi ja Jere toivat lisäsäpinää peliin, niin erä meni LeJylle numeroin 20-25.

4.erässä oma iloinen peli kävi taas rullaamaan pelin joka osa-alueella. 4. Erä oli vähän toisintoa 1 ja 2 erästä. Erä meille lukemin 25-14 ja koko peli 3-1, JEPPISTÄ!

LeJy tarjosi puolivälierissä kovan vastuksen meille. Oma peli ja pelistä nauttiminen oli ehkä hitusen kadoksissa kahdessa ensimmäisessä matsissa, ja tehtiin omasta pelistä vaikeaa. Lempäälässä oli kyllä tähän astisista vastustajista selvästi paras kotiyleisö, josta Jyry sai lisäboostia. Onneksi Tanhuvaarassa kotiyleisö antoi ainakin kaksinverroin takaisin kättä Jyrylle, JEAH! Tämän päivän matsissa peli kulki jo verrattain hyvin, eikä mikään osa-alue tökkinyt pahemmin, kuin ehkä ajoittain. Parannettavaa tietysti on, mutta hyvään suuntaan ollaan ehdottomasti menossa. Ehkä meidän joukkueelle sopii tämä veitsenterällä taiteilu; tappiolla oltaisiin nimittäin miettimässä jo tarkemmin sitä Bahaman reissua.

Kultalusikat nappasivat tänään pelistä LeJyn libero Riku Nissilä sekä kotijoukkueesta Pölli.

Saimaanorpan viiksikarvat jakoon seuraavasti:

191 Saimaannorpan viiksikarvaa ansaitsee ehdottomasti kotiyleisö. Yleisö jaksoi kannustaa joukkuetta läpi matsin ja eli pelissä hyvin mukana. Pelaajana voin sanoa, että pelaamisesta nauttii ainakin kaksinverroin enemmän, kun on riittävästi tunnetta pelissä siellä katsomossa. Teitä tarvitaan myös jatkossa!! JAPPAAA!

15 viiksikarvaa ansaitsee koko joukkue, pelaajista huoltoon. Tänään kaikki oli iloisella mielellä ja oikealla asenteella pelin alusta loppuun. Vaikka osa pelaajista kävi vain hetken kentällä tai osa ei ollenkaan, niin olitte tärkeässä roolissa tänäänkin. Jebaa!

2 Viiksikarvaa menee keskiukkeleille. Leevi loisti tänään syöttönurkassa ja hyökkäsi tehokkaasti verkolta. Jonnen ja Petun keskihyökkäykset olivat myös lähes murhaavia tänään. Petu hyökkäsi täysin omista korkeuksistaan ja mikäs siinä on lyödä, kun Jonne tarjoilee pallon suoraan käpälään. JEH keskarit!

Viikon päästä kohdataan välierissä aina yhtä kova Outokummun Partion Karpaasit. Kaikki kannustamaan Easti voittoon!

EAST-KARPAASIT 18.3. OKL kello 12.30 – BE THERE!

#1

ps. Käy tsekkaa East Volley Edustuksen facebook-sivuilta Aleksin haastattelu pelistä, niin tiedät mitä mieltä Aleksi on pelistä.

Tänään ei tarvinnut katella seiniä - Pelattiin joukkueena läpi matsin!

Tänään ei tarvinnut katella seiniä – Pelattiin joukkueena läpi matsin!