LiVo:sta 3 pojoa

Otteluraportti 27.11.

East Volley – LiVo 3-0 (25-12, 25-22, 25-18)

Suurin osa pelaajista oli ollut edelliset 2 päivää reissussa A-poikien turnauksessa, joten peliareenalle oli tarkoitus laittaa konkariosastoa. Mainittakoon, että A-pojat ottivat turnauksessa 2 voittoa ja yhden niukan tappion, joten joukkue teki nousun takaisin A-pooliin. Hyvä poijjaat!
Pelipaikkana oli tällä kertaa Kerimäen liikuntahalli. Sinänsä kiva pelailla vähän eri paikoissa kotipelejä, mutta vetonaulana Kerimäen liikuntahalli ei toiminut OKL:n tavoin. Vai liekö sitten joku muu urheilutapahtuma ilmaisine ämpäreineen vienyt meidän katsojat 🙂
Eastilta avaukseen laitettiin Jonne (#7), Taavetti (#2), Petu (#10), Simo (#21), Pölösnikovi (#1), Tumppi (#6) ja liberoimaan Aleksi (#17). Eka erä meni täysin meidän hallinnassa. Oma syöttö toimi sillä tehokkuudella, ettei LiVo päässyt peliään pyörittämään. Keski”ukot” Petu ja Simo olivat totutun kovia torjuntapelissä, joten edes takakentän erikoismiehelle, Aleksille ei jäänyt hirveästi hommia. Erä selvin numeroin meille 25-12.
Toinen erä olikin sitten tämän päivän hilleri (eli trilleri). LiVo tuli kovalla sykkeellä, kun taas omassa pelissä tehtiin jonkun verran virheitä, niin syötössä, vastaanotossa kuin hyökkäyksessäkin. Usko omaan tekemiseen ei horjunut, vaikka muutama ärräpää taisi pelaajilta tullakin (tsitsing). Peli meni 20 pisteen paikkeille aika tasoissa ja taisi LiVo olla johdossakin siinä vaiheessa. Onneksi ratkaisun hetkillä saatiin sen verran tarkkuutta ja voitontahtoa lisää, että kirjuri sai raapustaa papereihinsa eränumerot 25-22 Eastille.

Kolmas erä oli ensimmäisen tavoin kosmetiikkaa. Mieleen jäi eritoten Taavin hurjat moukarit erän puolivälin tienoilla. Näyttävät lyönnit ja muutenkin pelin dominointi vaihtuivat aika yllättäenkin virheputkeen, joten ihan puhtain paperein ei joukkuetta kolmannesta erästä voi päästää. Hätää ei kuitenkaan ollut ja erä meille 25-18.
Kolmannessa erässä oli myös mahdollisuus peluuttaa enemmän vaihtomiehiä, joten edellisen päivän väsyneitä lihaksia kävi verryttelemässä myös Eetu, Immo ja Leevi. Niin ja olihan siellä pelin tiimellyksessä kentällä myös (tällä kertaa passarin roolissa) Henry.

Ottelun piti kokonaisuutena olla meille helppo nakki, jos siis katsoi sarjataulukkoa ennen peliä. Pahin vastustaja pelissä ja peliin valmistautumisessa oli pelaajien asennoituminen: Antaisiko LiVo ollenkaan vastusta ja tulisko peli meille kuin lahjana? Ja niinhän siinä osittain kävikin. Jäimme nimenomaan odottamaan, että peli ja etenkin 2. erä tulisi ilmaiseksi meille. Vähän piti oikeasti pelatakin. Kaikkea ei kuitenkaan voi laittaa oman huolimattomuuden piikkiin; toki LiVo pelasi parasta peliään 2. erässä.

Lentopallo on pitkien pelaajien laji, mutta tasa-arvoisuuden nimissä joukkueiden parhaimpina palkittiin ’lyhyenlännät’ Sampo Hyttinen ja Pölöslöine. (Liekö pizza-lahjakorteilla haettu ”pojille” lisäkasvua…) Sampo pelasi ennakkoluulottomasti verkolla ja napsi syötöt tarkasti passarille – Hyvä Sampo.

Meidän pelaajilla ei oikein kenelläkään ollut ”superonnistumis-päivä”, mutta kukaan ei kuitenkaan pelannut huonosti. Tehtiin riittävä ja siitä tuloksena 3 pojoa ilman erätappiota.

Seuraavat kaksi viikkoa reenataan kovaa, kunnes 11.12. kello 14.00 saapuu OKL:lle sarjakakkonen Outokummun Partion Karpaasit. Tätä peliä ei kannata jättää näkemättä!! Edellisessä kohtaamisessa nähtiin kovia lyöntejä, näyttäviä hakupalloja, hienoja tuuletuksia sekä kaverillisia haleja.

#1

 

Hymy ei hyytynyt tälläkään kertaa Aleksilla!

Hymy ei hyytynyt tälläkään kertaa Aleksilla!