Linna-Volley 2017: Hyvältä näyttää!

Mietteitä Linna-Volleystä. 6.8.2017

Hupsista, niin sitä taas tämänkin vuoden peliraportointi laitetaan aluilleen. Ikävähän monella meitä on ollut, joten kerrotaanpa hitusen miten joukkue on käynyt valmistautumaan uuteen kauteen.

Joukkueen yhteiset fysiikka/koordinaatio/tai miksi niitä nyt haluaakin nimetä-reenit aloiteltiin jo kesäkuun puolella Koutsi-Jaakobin johdolla. Yhteisten reenien lisäksi pelaajat reenasivat omatoimisesti punttisalilla ja biitsiä pelaillen. Jo heti kesä- ja heinäkuun reenit näyttivät sen, että pelaajat olivat motivoituneita harjoittelemaan ja kehittymään.

Lajireenit aloiteltiin heinäkuun loppupuolella, jotta saataisiin muutama kosketus palloon ennen Linna-Volleyta. Sama rähinä ja motivoitunut tekeminen mitä oli havaittu fyssiikkareeneissä jatkui myös lajireeneissä. Tästä iso käsi kummaltakin koutsilta pelaajille, HOSS!

Linna-Volleyseen. Pelasimme pelimme Tanhuvaaran Urheiluopistolla, lauantaina 3 matsia ja sunnuntaina samoin 3. Mukana olivat Henry ja Jere (passarit), Jaakko ja Taavetti (hakkurit), Petu, Simo ja Joel (keskarit), Eetu, Immo, Jussi ja Konsta (yp:t) sekä Aleksi (libress). Pölli keskittyi koutsaamiseen.

"Soitellaan"

”Soitellaan”

Lauantain pelien osalta peli kulki mallikkaasti, vaikka lajikosketuksia oli tullut vain neljästä palloreenistä edellisiltä viikoilta. Koutsit kierrättivät pelaajia kentällä tasaisesti, joten jokaiselle pelaajalle tuli tasaisesti peliaikaa.  Oli ennenkaikkea ilo huomata, että kesän kova reenaaminen oli tuottanut tulosta ja fyysisesti pelaajat olivat ottaneet aimo harppauksen eteenpäin. Jokainen pelaaja täytti oman tonttinsa enemmän kuin hyvin. Lauantain osalta 3 voittoa.

Eetu antaa pallolle kunnolla kyytiä, BOOOM!

Eetu antaa pallolle kunnolla kyytiä, BOOOM!

Sunnuntain osalta peli ei kulkenut aivan niin mallikkaasti kuin edellisenä päivänä. Tehtiin enemmän virheitä vähän joka osa-alueella, ja ehkä ne jalatkin hieman painoivat edellispäivän peleistä. Välillä pelattiin mallikkaasti, mutta niitä harmillisia virheputkia tuli vähän liian usein. Sunnuntain saldona 2 tappiota ja 1 voitto. Loppusijoitus turnauksessa 3.

Koutsit mietteliäänä

Hmmm, Koutsit erätauolla mietteliäänä.

Kokonaisuutena koutsit olivat todella tyytyväisiä viikonlopun peleihin. Pelaajien motivoitunut kesäharjoittelu näkyi selvästi jo tässä vaiheessa kautta; Lyötiin on saatu ruutia ja pomppua on tullut lisää. Pelilliset tavoitteet oli asetettu aika minimiin vielä tässä vaiheessa kautta ja pelaajillekin teroitettiin sitä, että pallovarmuus ei vielä ole parhaimmillaan. Taisi tulla kuitenkin hieman kaikille ylläri se, että etenkin nosto- ja syöttöpeli olivat jo aika hyvällä tasolla. Myös hyökkäyspeli oli itsevarmaa niin laidoilta kuin keskeltäkin.

Jere hassuttelee verkolla "no lookilla".

Jere hassuttelee verkolla ”no lookilla”.

Paljon on vielä tekemistä, että ollaan valmiina kauden ensimmäisiin peleihin, mutta ollaan todellakin jo hyvällä mallilla.

Jätkät: Sama kova, mutta innostunut asenne reeneihin, kuin tähänkin asti, niin saadaan kyllä paljon hyvää aikaan! Tästä on enemmän kuin hyvä jatkaa, HOSS!!

STAY TUNED!

 

Pölli-Koutsi

 

PS. Tästä vielä Aleksin faneille vähän lisämatskua:

Aleksi ja Matrix-tuuletus. Ihan kiva :D

Aleksi ja Matrix-tuuletus. Ihan kiva 😀