Lentopallon 1-sarjan livelähetykset uudistuivat!

Lentopallon 1-sarjan livelähetykset uudistuivat!

Lentopalloliitto on perustanut yhdessä Solidsport Finlandin kanssa uuden 1-sarjakanavan ja jatkossa myös East Volleyn 1-sarjan kotipelit sekä osa vieraspeleistä näkyvät Solidsportin kautta.

Kanava on maksullinen ja kuukausimaksu (8,90 €) sisältää katseluoikeuden kaikkeen East Volleyn joukkuekanavan sisältöön sekä kaikkiin 1-sarjan kanavalta löytyviin otteluihin. Samalla tuet East Volleyta, kun osa joukkuekanavan tuloista ohjautuu seuralle. Liity East Volleyn kuukausikannattajaksi täältä: https://solidsport.com/east-volley

Verkkopalvelusta voit ostaa katseluoikeuden myös yksittäisiin peleihin hintaan 5,90 € / ottelu. Yksittäisten pelien tuloista osa ohjautuu aina pelin kotijoukkueelle.

Tervetuloa kanavalle ja kannustamaan meitä myös virtuaalisesti!

Solidsportin kautta lähetyksiin on luvassa tulosgrafiikat ja vakaa kuvanlaatu. Solidsport mahdollistaa livestriimien kehittämisen jatkossa monipuolisemmiksi ja lisäksi tavoitteena on, että kaikki 1-sarjapelit näkyisivät tulevaisuudessa samalla alustalla. Vielä tässä vaiheessa (marraskuu 2021) aivan kaikki sarjan joukkueet eivät ole lähteneet mukaan. Tässä vaiheessa 1-sarjakanavalle striimataan seuraavien joukkueiden kotiottelut: East Volley, Karhulan Veikot, Oulun Kisko, Lempo-Volley, NaPa, NJ Akatemia ja Pielaveden Sampo. Joukkueita lisätään kanavalle sitä mukaan kun striimaajia tulee lisää mukaan.

Haluamme uskoa, että pidemmällä tähtäimellä koko sarjan livelähetysten yhtenäistäminen ja laadun perusparannus vie lentopallon 1-sarjoja eteenpäin ja East Volley haluaa olla osaltaan mukana mahdollistamassa tätä kehitystä.