Lentopallokevättä kohti

Savonlinnalaisen lentopalloilun sielunelämää mietin. Olisi helpointa vaipua OKL-synkkyyteen,mutta ei. Savonlinnan lentiselämä se vaan porskuttaa. Se joskus sitkuttelee, aina se kiinnostaa, tietenkin menestyy ja tottakai jatkuu. Se ottaa lapsista ja nuorista vastuuta, saattaa usein nuoret maailmalle iloisen jälleennäkemisen toivossa ja tyytyy tähän olosuhteiden pakosta, vaikka nurkan takana vähän saattaa murjottaakin.

East Volleyn hallinnoima Lentopallolähettiläs-hanke on ollut oikeaan aikaan ja paikkaan osunut. Tilausta junnujen ja aikuisten lentopalloharrastuksen liikkeelle potkimiseen on ollut. Mukaan on saatu rohkaistua junnuryhmiä ja etenkin niiden vetäjiä. Hakulisen Jaakko lähettiläänä tekee loistavaa työtä matalan kynnyksen harrastamisen eteen. Toivottavasti löydämme jatkorahoitusta loppuvuodesta 2019 päättyvään hankkeeseen.

Seurana East Volley haluaa, ettei vanhempien taloudellinen taakka muodostuisi liian suureksi harrastamisen esteeksi. Taustavoimat ja vanhemmat tekevät yhteistyökumppaneiden kanssa hyvää työtä rakkaan harrastuksen eteen. Voiko hyvä olla halpa? Jokainen voi itse tässä kohtaa miettiä laatuasioita. Savonlinnan lentopallossa ei tehdä kompromisseja laadun suhteen. Savonlinnalaislähtöisiä pelaajia on maajoukkueita myöten. Tie on auki jokaiselle, joka haluaa itse satsata — seura antaa varmasti tuen ja puitteet.

Vuodenvaihteessa East Volley jr järjesti Kinkku-turnauksen. Se oli hyvä osoitus siitä, että Savonlinnaan on mukava tulla pelaamaan kauempaakin. Kentällä nähtiin Mestaruusliiga-pelaajia ja kansainvälistäkin loistoa maajoukkuemies Niklas Seppäsen muodossa. On selvää, että Savonlinnan lentopallo tiedetään ja tunnetaan. Hyvää juniorityötä, hyvät taustavoimat ja ennen kaikkea loistavat yhteistyökumppanit. Taustahenkilönä toivon, että yhteistyökumppanimme kokevat saavansa vastinetta panokselleen.

East Volleyn edustusjoukkue pelaa 2-sarjan ylempää jatkosarjaa. Yleisölle on tarjolla hyvää lentopalloviihdettä, jatkopaikoista taistellaan varmasti sata lasissa jokaisessa pelissä. Yhtään ns. turhaa peliä ei tänä keväänä ole. Ylemmässä jatkosarjassa on mukana joukkueita, jotka menestyisivät ykkösessäkin mennen tullen. Maaliskuun loppuun mennessä selviää, ketä menee jatkopeleihin. Ja saattaapa olla, että pelaajien joukossa nähdään uusiakin kasvoja…
Nähdään 5.1.2019 OKL-hallilla. East Volley saa silloin vieraita Ylivieskasta. Klo 17.00 alkaa matsi!

Toivotan kaikille lentopalloihmisille Hyvää Uutta Vuotta 2019!

Harri Huupponen
pj, EV 2-sarja