Kausi käyntiin komealla voitolla!

JAPAA!

 

Kauden 2018-2019 ensimmäinen otteluraportti, olkaa hyvä! Ja vieläpä samalla raportti kauden ensimmäisestä voitosta. East Volley Edustus – Korian Ponsi, 3-0. Eräluvut 25-19, 25-15 ja 15.19.

Komea aloitus kauteen! Ottelu eteni aikalailla alusta saakka kotijoukkueen hallinnassa. Ensimmäistä erää pelattiin toki melko tasaväkisesti aina sen puoleen väliin saakka, kunnes kotijoukkueen kova hyökkäys teki eroa Koriaan. Huomionarvoista ensimmäisessä erässä oli Korian rohkea ja kova syöttöpeli.

Myös toinen erä alkoi tasaisissa merkeissä. Korian rohkea syöttöpeli alkoi kuitenkin kostautua lukuisina virheinä kun taas kotijoukkueen syöttö vain parani pelin edetessä! East tekikin koko ottelussa vain kaksi syöttövirhettä mutta peräti 11 ässää. Hyvä suhde!! Selkeä erävoitto kotijoukkueelle.

Kolmas erä oli kotijoukkueen heiniä heti alusta saakka. Vierasjoukkueen usko taisikin jo hieman hiipua toisen erän selkeään tappioon. Hyökkäys sekä syöttö toimivat mallikkaasti läpi erän! Vierasjoukkue toki kaunisteli lukemia hieman lopun muutamalla ässällään.

Onnistujia East Volleysta löytyi mukavasti: Passari Henkka tarjoili hyökkääjille makoisia lyöntipaikkoja. Joonas oli tehokas keskellä. Ensimmäisen kakkossarjapelinsä pelannut Veeti vakuutti liberona. Myös hakkuripeli oli tehokasta. Toki paljon kehitettävääkin löytyi. Niin kuin kauden alussa kuuluukin löytyä. Esimerkiksi jatkopallopelaamiseen sekä puolustamiseen tullaan panostamaan tulevan viikon harjoituksissa.

Kausi on nyt joka tapauksessa avattu ja pahimmat jännitykset sekä pelaamattomuuden karstat karisteltu. Tästä on hyvä jatkaa!!

Loppuun päivän spesiaalit:

  • East Volleyn kokoonpanosta jokainen pelaaja pelasi päivän ottelussa. Tämä kertoo joukkueessa olevan laajuutta uudistumisesta huolimatta!
  • Vastustajan nuori yleispelaaja syötti yhden pisimmistä syötöistä, mitä allekirjoittanut on OKL-hallilla nähnyt: Pallo pysähtyi noin 8m korkeuteen päätyseinään. Kova käsi;)
  • Huoltaja Jugi pohti pelin jälkeen, oliko vierasjoukkueen kotipaikka nyt Etelä-Koria, vaiko Pohjois-Koria? Vastausta ei äkkiseltään saatu…

Linkki Itä-Savon uutiseen: https://ita-savo.fi/uutiset/urheilu/0cd9f47f-d4bf-4003-b00d-3f2f423758ad

– Koutsi J