KAUSI 2020-2021 ALKAA PIAN

Ihmiskunnan globaali vihollinen, korona-virus, päätti edellisen lentopallokauden Suomessakin kuin seinään ja samalla myös nykyisen East Volleyn ensimmäisen 1-sarjakauden, joka oli menestys monella mittarilla. Pudotuspeleissä olimme etenemässä voitokkaasti, yleisöä keräsimme parhaiten 1-sarjassa ja myös seuran talous on hyvällä mallilla. Viime kausi on nyt historiaa ja katseet ovat olleet jo useita kuukausia kaudessa 2020-2021, johon lähdemme jälleen paria pelaajaa lukuunottamatta seuran omien kasvattien voimin. Se on jo pieni ihme, sillä väki ei ole lisääntynyt seudulla vuosikausiin, vaan päin vastoin. Vaan me jaksamme edelleen uskoa että tuo suunta vielä kääntyy ja niin tekee myös moni pelaajistamme, kun niin moni muilla paikkakunnilla opiskeluistaan huolimatta haluaa edelleen edustaa juuri savonlinnalaista East Volleyta. Seura on ylpeä pelaajistaan jo ennen kauden alkua. Kausi 2020-2021 käynnistyy 3.10. ja 4.10. vieraspeleillä ensin Lempo-Volleyn vieraana ja heti perään Karhulan Veikkojen vieraana. Ensimmäinen kotipeli on 10.10. rakasta vihulaista Pielaveden Sampoa vastaan.

Joukkue uudistuu

Viime kauden joukkueesta Mestaruusliiga-joukkueet veivät meiltä kolme pelaajaa, kun Jonne Väisänen ja Teemu Silventoinen siirtyivät Rovaniemelle Team Lakkapäähän ja Eetu Lähteenmäki Hurmokseen Joensuuhun. East Volleyn GM:llä Tero Kautosella ei kuitenkaan mennyt sormi suuhun, vaan tilalle on hankittu niin vanhoja tuttuja kuin kuin myös yksi kokonaan uusi nimikin, Riku Ruotsalainen. Riku tulee passarin tontille Kuopiosta ja on nuorena sekä ulottuvana pelaajana (194 cm) oikein lupaava. Lisäksi saamme joukkueen vahvuuteen takaisin Immo Laukkasen, Jussi Pukkisen, Leevi Pasasen ja Heshmat Rezain. Edelleen joukkueessa jatkavat Eetu Kautonen, Veeti Kosonen, Henry Helkala, Taavi Tuominen, Simo Suppola, Jaakko Hakulinen ja Ilkka Sairanen. Valmentajana jatkaa johtoryhmän vankalla tuella Antti Pölönen.

Yleisö ja tukijat

Seura ja pelaajamme haluavat kiittää jo etukäteen. Niin huikeaa on ollut yleisön sekä kumppaneidemme tuki. Me kaikki; pelaajat, valmentaja ja seuran johtoryhmä kiitämme tuestanne ja teemme varmasti parhaamme, että tarjolla on mahdollisimman laadukasta urheiluviihdettä!

Kiitos ja tervetuloa Savonlinnan Liikuntahallille!