Kauden viimeinen otteluraportti.

Nyt se alkoi. Kesäloma. Päivän ottelu TuToa vastaan päättyi 3-1 tappioon. Tuloksella TuTo lunastaa paikan 2-sarjan finaalissa sekä 1-sarjapaikan tulevalle kaudelle. Onnea TuTolle!

Ottelua ei tässä vaiheessa enää rueta sen tarkemmin ruotimaan. Joka tapauksessa se oli tasainen. TuTo oli hitusen edellä oikeastaan jokaisella osa-alueella. Me taas emme saaneet aivan parastamme irti.

Aina voi myös jossitella. Esimerkiksi varsin merkittävällä kotiedulla, tai sillä, että sarjan kovin porukka kohdattiin jo välierissä. Tämän ottelusarjan voitti kuitenkin oikea joukkue, sillä ei jossitella.

Kiitos TuTolle laadukkaasta ottelusarjasta. Uskallan väittää, että jokaisessa kolmesta ottelusta pelattiin 2-sarjalentopalloksi todella tasokasta peliä!!! Lisäksi henki otteluissa oli loistava, mukavia kavereita ja hyvää huulenheittoa verkon molemmin puolin. Juuri niinkuin pitääkin.

Nyt vedetään hetki happea. Jonkinlaista kauden yhteenkokoavaa, maailmaasyleilevää loppuraporttia varmaankin kirjoitellaan vielä jossain vaiheessa;) Kiitos kuitenkin jo nyt aivan jokaiselle mukana olleelle: Pelaajille, valmennukselle, huollolle, taustaryhmälle (Suomen paras sellainen), talkoolaisille, katsojille (sekä niille jotka tulivat paikanpäälle katsomaan pelejä, että niille jotka seurasivat otteluitamme internetin välityksellä), yhteistyökumppaneille, aivan kaikille!

Ps. Sen verran on ”töynää” sakkokassassa, että tänä vuonna ei lähdetä Bahamalle. Mm. Vegasin reissu on ollut kovasti suunnitteilla..

– Koutsi J