Kauden avauspelistä voitto 3-0

Otteluraportti 2.10.

Puijo Wolley- East Volley 0-3 ( 15-25, 12-25, 17-25)

Lähtökohdat kauden avaukseen olivat vallan mainiot: Joukkue oli treenannut kovaa ja pelaajat säilyneet pääosin (?) ehjänä. Positiivisena ongelmana oli ainoastaan se, että kaikki halukkaat eivät mahtuneet joukkueen kokoonpanoon suuren pelaajaringin vuoksi.

Vastustajajoukkueesta ei hirveästi tiedetty etukäteen, joten päätettiin keskittyä vain siihen kliseiseen omaan peliin ja edetä samalla iloisella taisteluilmeellä kuin harjoituksissakin. Avaukseen asteli Taavi, Jonne, Tumppi, Pölli, Petu, Simo ja liberoimaan Aleksi. Jo heti ensimmäiset pallot todistivat sen, että joka pelaaja EV:llä oli latautunut peliin hyvin. Etenkin hyökkäyspäässä ruutia riitti niin laidoilta, keskeltä kuin hyökkäysviivan takaa. Hyökkäyspeli oli monipuolista ja virheitä tuli vain kourallinen. Kiitos loistavasta hyökkäyksestä kuuluu kohtuulliselle nostolle ja etenkin Taikuri-Jonnelle, joka vei vastustajan keskimiehiä kuin litran mittaa*

Pelin edetessä päästiin myös peluuttamaan vaihtomiehiä. Ei sen takia, että pelaajat olisivat esiintyneet heikosti, vaan että kaikki pelaajat ansaitsivat peliaikaa. Vaihdosta kentällä kävi Eetu, Jere, Leevi ja Immo. Vaikka vaihtoja tehtiin, ei EV:n pelin taso ailahdellut. LOISTAVAA!

Vastustaja Puijo Wolley on nuori, mutta ihan teknisesti taitava joukkue. Puijo pysyi kuitenkin vain aika ajoin EV:n vauhdissa. Yleispelaaja Hakulinen erottui selvästi tehokkaimpana Puijon joukkueesta.

Päivän positiiviset:
– Ei tarvitse nimetä lusikan saajaa – pelattiin ja onnistuttiin joukkueena.
– Pidettiin iloinen taistelutahto läpi pelin ilman suuria ailahteluja
– Jokainen pelin osa-alue oli hyvällä tasolla
– Uudet vermeet. UU-LA-LAA.

Tästä on hyvä jatkaa. Ensi viikolla treenataan ja sunnuntaina päästään nauttimaan kotisalin huumasta.
EV-LuoWo sunnuntaina 9.10. kello 14.00, OKL. Pullaa ja kahvia. TULE!

*Sanonta viedä kuin litran mittaa saattaa kuulostaa käsittämättömältä, mutta sille on aivan järkeenkäypä selitys. Aikoinaan kun mittatarkastajat tekivät iskujaan toreilla, jouduttiin muun muassa litran mittaa usein viemään vauhdikkaasti tarkastuksen ulottumattomiin.

Aleksi tyytyväisenä voitosta!

 

#1