Kauden aloitus 2.0: Sunnuntaina pelataan Tampereella!

Hos, viikonloppuna päästään taas pelaamaan!

Verkkainen on ollut Eastin alkukauden otteluohjelma: ensiksi kaksi peliä, joidenka jälkeen kuukauden tauko. Ensimmäisessä ottelussa Pielavedellä Sampoa vastaan tuli käkättimeen suoraan kolmessa erässä, mutta heti seuraavana viikonloppuna Oulun Kisko joutui taipumaan erin 3-1 Heikinpohjan liikuntahallilla.

 

Voittopelin jälkeen GM Kautonen oli järjestänyt joukkueelle puitteet kuntoon saunaillan merkeissä. Hyvä Tero. Saunalla juonittiin tulevat kuviot kuntoon ja valmistauduttiin hieman pidemmälle treenijaksolle ennen seuraavaa peliä. Ja se seuraava peli on nyt sunnuntaina Pyynikillä Iskua vastaan.

 

Mitä coach Pölönen on painottanut ja mitä Eastilta on lupa odottaa sunnuntaina?

 

Kaikki lentopallokliseet on käyty läpi:

  • oma syöttö ja vastaanotto
  • fiksut ratkaisut hyökkäyspäässä ja tyhmien virheiden välttäminen
  • mutta rohkeutta pitää olla ja palloa lyödä, kun paikka siunaantuu
  • puolustuksessa pitää liikkua, mutta olla liikkumatta tietyllä hetkellä

 

Eli ynnättynä: paljon perusjuttuja hinkattu ja valmiita ollaan. Uusimpana kuviona Pölli on tuonut treeneihin polviltaan puolustamisen, mikä on toivottavasti vienyt kenttäpeliä eteenpäin. Ikävä kyllä Taavia ei ole näkynyt näissä harjoituksissa kertaakaan.

 

Mitä sunnuntaina on vastassa?

 

Rantaperkiön Isku, Pyynikin palloiluhalli ja Tiitus Vuori. Melkoinen pyhäkolminaisuus on Savonlinnan poikia vastassa.

 

Isku on pelannut kolme ottelua, joista saldona kaksi kotivoittoa ja vieraissa 3-2 tappio Kuortaneen porukalle. Vahvaa suorittamista tamperelaisilta! Iskun pisteiden tekeminen on jakautunut tasaisesti laitureiden harteille: yypeet Daniel Heinonen 14 pinnaa ja Tiitus 13 pinnaa sekä hakkuri Paavo Korhonen noin 13 pinnaa per peli. Eli joka suunnasta tullaan kovaa ja korkealta. Heikompaa voisi hirvittää tuollainen laiturikattaus, mutta ei meitä.

 

 

Miten käy?

 

Allekirjoittaneen muistiin ei satu pisterikkaita vierailuja Pyynikillä, joten siihen on hyvä tehdä muutos sunnuntaina. Tasainen hyvä lentopallomatsi on varmasti luvassa, jonka East voittaa joko 3-0, 3-1 tai 3-2. Tarkempaa tulosveikkausta ei tähän laiteta.

 

Toivottavasti peli striimataan kotisohville nähtäväksi. Ottelu alkaa kello 15!

 

Loppuun täytyy kertoa hieman suru-uutisia. Lassi Vasarainen joutui jättämään lentopallokentät taakseen ennen kuin kausi kerkesi kunnolla edes alkamaan. Kitteen Pallon treenit pyörähtävät käyntiin marraskuussa sellaisella vauhdilla ettei toisen lajin harrastaminen ole mahdollista. Tsemppiä Lassille pesiskauteen ja suuret kiitokset joukkueen eteen antamasta panoksesta!

-ts8