Kalavelkojen makselua Ylivieskassa

VieskaWolley – East Volley Edustus

0-3          18-25, 21-25 ja 18-25

 

No nyt päästiin maksamaan kalavelat VieWolle!! Ja komeasti makseltiinkin, ei nimittäin VieWo  päässyt lähellekään erävoittoja.

GM Kautonen tiivistikin päivän fiilikset hyvin: ”Onnistunut reissu: nopea 3-0 peli, hyvä ruoka ABC:lla ja hyvissä ajoin takaisin kotiin!” Ottelu pelattiinkin poikkeuksellisen aikaisin, jo 14.00. Toki tämä tarkoitti aikaista lähtöä Savonlinnasta klo. 06.00. Mutta ei se mitään, normaalisti pojat ovat tähän aikaan jo aamupuntilla;)

Ensimmäiseen erään kentälle marssitettiin Henkka ja Taavi, Joonas ja Simo, Jupi ja Jere. Liberoimaan tutusti Ime sekä Hessi. Jumppanurkkaukseen jäivät verryttelemään Jaska, Eetu, Veeti ja Tume. Vaikka erän alku oli varsin virheiden sävyttämään, kävi nopeasti selvästi että ei tule VieWolle helppoa peliä. Eastin pojat takoivat pisteitä joka puolelta ja varsinkin syöttöruudussa varsin paljon virheillyt VieWo (yhteensä 12 omaa virhettä) jäi jälkeen!

Toiseen erään samalla kuusikolla. Ja samalla kaavalla: Alkuun hieman hermostunutta pelaamista, kunnes VieWo alkoi jäädä. Erässä edukseen erottui varsinkin parhaana pelaajana palkittu Jupi! Hienot viikset kasvattanut Jupi puolusti palloja esimerkillisesti peliin ja takoi pisteitä sekä laidasta että kutospaikalta. Ja vielä kättään säästellen! Miettikääpä miten selkeä peli olisi ollut, jos Jupi olisi lyönyt kunnolla…

Kolmas ja viimeinen erä olikin sitten jo selkeämmin meidän. Erän kuninkaana hääri Taavi peräti yhdellätoista tehdyllä pisteellä!!! Taitojaan kentällä kävivät näyttämässä myös vahvan syöttövuoron syöttänyt Tume, sekä syöttöjä kuppiin vastaanottanut Veeti. Hyviä suorituksia nuorilta kavereilta!!

Tänään onnistuttiin hienosti varsinkin syöttö- sekä vastaanottopelissä. Nostokolmikko JupiJereImmon vo-prosentti oli komea 67! Myös puolustuspeli oli ajoittain mainiota, muunmuassa Hessi kaivoi muutamia todella vaikean oloisia palloja peliin.

Kaikkiaan hyvä päivä siis! Tulevana viikonloppuna kohdataankin sitten jo hieman kovemman kaliiberin joukkueita, kun kotituplassa vastaan asettuvat Pielaveden Sampo ja Mikkelin Passarit. Kannattaa saapua katsomaan!

 

HOS!

Koutsi J

 

Artikkelikuva: Aleksi Mustonen, HINKU