Joulutauko takana ja ensimmäinen peli kevätkaudella edessä!

Noin kuukauden mittainen pelitauko päättyy sunnuntaina, kun KaVe saapuu Savonlinnan liikuntahallille. Ikävä kyllä ottelu joudutaan pelaamaan tyhjille katsomoille.

 

Myö käytiin pyörähtämässä Karhulassa joulukuun alussa, mistä tarttui mukaan kaksi sarjapistettä 2-3 voiton myötä. Siellä pelattiin niin sanotusti ”vuoristorata” -ottelu. Sunnuntaina kotisalissa lähdetään petraamaan ja pelaamaan hieman tasaisempi ottelu, noin niin kuin omasta vinkkelistä.

 

Ensimmäisessä kohtaamisessa KaVen laiturit Santeri Siren (17 pistettä) ja Mikael Korhola (16 pistettä) olivat kotijoukkueen terävimmät syömähampaat. Eli tärkeää olisi saada miehet kuriin sunnuntaina, eikä antaa yhtään syytä juhlaan. Hakkurin tontilla pelannut Henri Piipari takoi 11 pistettä, mutta joutui antamaan tilaa kolmen erän jälkeen Joonas Vihertölle (7p).

 

Sunnuntaina vastaan asettuu hyvin puolustava ja taisteleva joukkue, joten helpolla ei varmasti päästä. Kärsivällisyyttä pitää olla omassa tekemisessä, jos pallo ei kuole ensimmäisellä yrittämällä. Ja uskokaa tai älkää: syöttö-vastaanotto tulee myös olemaan isossa roolissa.

 

Mites meidän oma rosteri, pelikunto ja muut kuulumiset?

 

Peliviikko ja tiistain treeneissä 11 osallistujaa (taitaa olla uusi ennätys), torstaina saatiin ensimmäisen kerran sitten syyskuun 12 peluria salille, hienoa! Saa nähdä montako ilmaantuu viimeistelytreeneihin perjantai-iltana.

 

Ja miehistöhän on kunnossa. Nilkkaloukit Eetu ja Venne ovat takaisin remmissä (hienoa) ja muiden pikkuvammoja on ollut hyvä aika nyt kuntouttaa. Eiköhän tästä rakennella oikein mukava kevät!

 

GM Kautonen oli hommannut joukkueelle joululahjaksi uuden hienon JBL Partyboxin, joten nyt treenisalilla soi Pölösen humppalistat entistä kuuluvammin, jee. Kiitos siitä vielä!

 

Pahus sentää, ettei yleisöä sallita sunnuntain otteluun. Sarjan hienoimman yleisön edessä on ollut mukava pelata ja olisi myös nyttenkin. Toivottavasti tämä tilanne tässä nyt hieman rauhoittuu ja lentopalloväki pääsisi mahdollisimman nopeasti seuraamaan peliä paikan päälle. Lentopallohan on parasta paikan päällä, ja pelaaminen tyhjille katsomoille on myös melko harmittavaa.

 

Meitä voi kuitenkin kannustaa SolidSportissa, joka on lentopallon 1-sarjan ns. virallinen stream-kanava ja saamme myös osan sen tuloista.

East Volley vs. KaVe -ottelun livestream on katsottavissa 16.1.2022 täältä (joko hintaan 8,90 € / kk tai 5,90 € / ottelu): https://solidsport.com/east-volley/games/g/6ro5zk7v

 

Eikun iloa ja valoa kaikille!

 

-ts8