Jotain jäi parannettavaksi ensi viikolle (muutakin kuin Taavetin hauisreenit) – LeJy tasoitti voitot 1-1!

Otteluraportti 5.3.

LeJy-EV 3-2 (25-21, 17-25, 20-25, 25-19, 15-12)

Huhhuijaa, eipä ollut suloinen viikonloppu Eastin A-pojille, eikä Eastin Edustuksen ukkeleille. Lauantaina A-Pojat kävivät Raisiossa välieräturnauksessa. Kotiintuomisena oli vain yksi erävoitto. Tämähän tarkoittaa sitä, että A-poikien pelit loppuivat tältä keväältä.

Vaikka Edustuksen peli Lempäälässä oli sunnuntaina, joutuivat A-pojista jo ylikasvaneet, kokeneemmat pelaajat lähtemään reissuun lauantain puolella kuljetuskikkailujen vuoksi. Matka ja yöpyminenhän suijui sinäänsä ihan kivasti ja mikäs sen parempaa aikaa, kuin joukkueen kanssa yhteinen aika. Allekirjoittaneen mielestä huippu-ukkoja ihan jokainen, osaisi vaan käydä nukkumaan ihmisten aikaan 🙂 Osa ukoista pyyhki vielä vimosia kebabbikastikkeita suunpielestä ja käynnisteli laneja, kun joukkueen seniori pimensi huonetta ja käski pikkuhiljaa hiljentymään – Ei kuulema oltu KUIN tunti seuraavan päivän puolella.

Peliin. Viikko sitten pelattu matsi oli kääntynyt meille 3-1 ja toista voittoa lähdettiin tietty hakemaan. Peliin pyrittiin lähtemään kovemmalla asenteella ja parantamaan omaa peliä. Avaukseen laitettiin kentälle ”Mr CS1” Tumppi, ”Mr CS2” Taavetti, ”Mr Mona Simo” Simo, ”Mr. Punasilmä” Petukka, ”Mr DD” Pölli, ”Mr Iltanäkäräinen” Jonne ja ”Mr Laulava jokeboxi (ei ole kirjoitusvirhe)” Aleksi. Heti eka erässä LeJy otti mojovan johtoaseman yleisön kiivaasti kannustaessa. LeJy tuli peliin vahvalla syötöllä, josta seurasi meidän joukkueen nihkeä vastaanotto ja samalla myös nihkeä hyökkäyspeli. Ja tätähän jatkui lähes koko matsin. Tehtiin meidän passareille vaikeahko peli pelata. En tiedä montako tuhatta askelta Jonne ja Henkka pelin aikana askelmittariinsa keräsivät, kun molemmilta ne olivat ympäri pyörineet ja ties kuinka kertaa. Hyvin jokatapauksessa meidän passarimme peliä pyörittivät, Japaa Jonne ja Henry. Vaikka nostopeli ei tänään ihan priimaluokkaa ollutkaan, niin loppua kohden saatiin laitahyökkäyksiin tehoja. Ja ne kerrat kun nosto saatiin hyvin verkolle, niin meidän keskiukkelit raateli pallot hyvällä teholla kenttään.

Kentällä kävi mainitun avausseitsikon lisäksi Jussi, Leevi ja Immo.

Miksi LeJy voitti tänään? LeJy pelasi ihan hyvin: Puolustus- ja varmistupelaaminen oli tänäänkin kovaa luokkaa. Hyökkäyksessä LeJyn pelaajat käyttivät tylysti meidän torjuntaa hyväksi, ja vaikka saatiin paljon torjuntoja, niin liian moni pallo jäi meidän kenttään tai lensi seinille. Huikee kotiyleisö lietsoi myös joukkuetta ennakkoluulottomiin suorituksiin. Meidän peli taas ailahteli vähän turhankin paljon. Välillä pelattiin ihan omalla tasolla ja tehtiin vahvoja suorituksia, mutta välillä tuli pitkiä virheputkia helpoissakin tilanteissa. Pelitason ailahtelua tapahtui tänään melkein jokaisella kentällä käyneellä pelaajalla. Seuraavaan peliin on jokaisen lisättävä huolellisuutta muutama naksu lisää!

Välillä oli ilon hetkiä pelissä. Ensi viikolla vieläkin enemmän!

Välillä oli ilon hetkiä pelissä. Ensi viikolla vieläkin enemmän!

Nyt reenataan ensi viikko kovalla, mutta iloisella asenteella. Kotiluolassa on kiva kääntää puolivälieräkamppailut meille. Vähän lisätään huolellisuutta vastaanottoon ja torjuntaan, niin hyvä tulee! Eihän me ukot vielä Taavia päästetä hauberin kasvatukseen, eihän? Supersarjat saavat vielä hetken odotella 😀

Saimaannorpan viiksikarvat jakoon:

2 Saimaannorpan viiksikarvaa ansaitsee joukkueen passarit Jonne ja Henry. Kumpainenkin pelasi ihan ok matsin ja jakoivat passia fiksusti sekä tasaisesti joukkueelle.

2 Saimaannorpan viiksikarvaa menee 5. erän nousulle. Vaikka LeJy oli jo selvästi viemässä ratkaisevaa erää 13-8, niin vielä jostakin kaivettiin taisteluilme esiin. Taidettiin päästä 13-12 tilanteeseen, ennenkuin vastustaja nappasi pisteen. Tätä taisteluilmettä tarvitaan koko seuraavaan kotimatsiin!

1 Saimaanorpan viiksikarvan ansaitsee ehdottomasti Jugi ja uuuh, mikä juomasekoitus. Loistava oli, vaikkei se pelin jälkeen sitä ****** makua sieltä suusta vienytkään.

1 viiksikarvaa menee kotiyleisölle. Pelissä pitää olla tunnelmaa, ja nyt kotiyleisö toteutti sen, vaikka olivatkin vastustajan puolella. Toivotaan, että Eastin kotiyleisö kaivaa viiksikarvat ensi viikon pelistä!

1 Saimaannorpan ANTIviiksikarvaa menee viikonlopun tappioille. Ai piru, että häviäminen on p*****stä. Helppo on käydä syyttelemään puolenyön Pita-kebua tai matkustelua tai ettei iskä ole herättelemässä ajoissa aamulla – Kyllä se syyllinen löytyy nyt sieltä oman pään sisältä. Sanon taas saman: Osataan kyllä ukot. Viikon päästä on taas mahdollisuus näyttää mitä osataan  JA SEHÄN TEHDÄÄN!

#1