Jaaaa voitto!!!!

East Volley Edustus – Liperi Volley

Sunnuntain kohtaaminen Eastin ja vierasjoukkue Liperi Volleyn välillä oli jääkiekkotermein lähes ”yhtä päätyä”.  3-0 päättyneen ottelun eräpisteet, 25-12, 25-23 ja 25-20, kertovat Liperin pystyneen kamppailemaan erävoitosta tosissaan vain toisessa erässä.

Tanhuvaaraan saapunut mukavan kokoinen kotiyleisö sai ensimmäisessä erässä todistaa Eastin kuusikon Jeren, Jaakon, Petun, Simon, Immon, Jupin ja libero Hessin suhteellisen tyrmäävää näytöstä. Jere syötteli heti ensi alkuun kotijoukkueen 6-0 johtoon jonka jälkeen kentällä nähtiin vapautuneiden kavereiden rentoja ja tehokkaita suorituksia. Myös Taavi kävi erän loppupuolella kentällä takomassa muutaman pisteen!

Toinen erä oli ennakoidun vaikea. Aina siinä jokin on, että jos ensimmäisen erän voittaa liian helposti niin toisesta tulee väkisinkin tasainen. Liperi kovensi hieman syöttöään ja oma pelaaminen ehkä hieman lepsuuntui. Ei tässäkään erässä kuitenkaan mitään hätää ollut. Oma rutiini erän loppuvaiheilla takasikin mukavan 2-0 johtoaseman pitkän erätauon pukukoppijutusteluun.

Kolmas erä olikin jo rennompaa pelaamista hieman jähmeän toisen erän jäljiltä. Muun muassa oman painavan syötön ansiosta jo alkuvaiheessa saavutettu johto kesti erän loppuun saakka. Lopputulos 3- muna ja pisteet kotia! JAPAA!

Ottelun parhaana palkittiin hakkurina takonut Jaska. Annetaan kuitenkin leijonanosa palkinnosta passari Jerelle, jonka mainion pelinrakentelun ansiosta palloa sai takoa rataan suorastaan nautiskellen! Ja syötti Jere vielä kaiken lisäksi noin miljoona ässää. Ja otti yhden (omasta mielestään kaksi) torjuntaa. Joka tapauksessa ehjä esitys kaikilta kentällä esiintyneiltä pelaajilta. Esimerkiksi vastaanotto ja takakentän pelaaminen olivat Jussin, Immon ja Hessin johdolla rautaa!

Tulevana viikonloppuna onkin sitten luvassa taas mahdollisesti astetta kovempi kamppailu! Sunnuntaina nimittäin kohdataan legendaarisessa Pielaveden Liikuntahallissa kovassa vireessä oleva Sampo. Edellisessä kohtaamisessa Sampo onnistui viemään yhden pisteen mukanaan Pielavedelle. Tiukka matsi tiedossa siis!!

Ps. On muuten hienoa huomata että pelaaminen kiinnostaa ja nostattaa tunteita. Katsomoon alkaa nimittäin hiipiä enemmän ja enemmän vanhoja lentopalloihmisiä ja kommentteja pelaamisesta satelee turuilta ja toreilta. Hienoa!! Tulkaahan paikalle jatkossakin ja ottakaa kaverikin mukaan, lentopallo näet on parasta paikan päällä!

– Koutsi J

Kuva: Aleksi Mustonen, Hinku

 

Linkin takana myös Itä-Savon uutinen ottelusta: https://ita-savo.fi/uutiset/urheilu/375991d6-8b67-44d3-906f-454e4279869c