ENNAKKO: Viikonloppu vierähtää Pohjanmaalla

Lauantai kello 7:00. Ensimmäinen osasto joukkueesta kyytiin Rismalta, siitä sitten Sookoksen ja aabeeceen kautta kohti Kuortanetta. Aikainen oli herätys ja miehistö tod. näk. nukkuu enemmän tai vähemmän vähintään Vaajakoskelle asti. Toivottavasti herätys tapahtuu hyvissä ajoin ennen Kuortanetta ja pelin alkua.

Tähän väliin pieni tiedotusluontoinen asia. ETTA:n ottelutulokset koko sarjakauden osalta on mitätöity Lentopalloliiton sääntöryhmän 25.1. tekemän päätöksen mukaisesti. ETTA suljettiin samalla välittömästi 1-sarjasta. Joten long-story-short kotipeli 18.2. vs. ETTA on peruttu. Lisätietoja liiton tiedotteesta https://www.lentopallo.fi/uutiset/lentopalloseura-etta-suljetaan-miesten-lentopallon-1-sarjasta/

 

KUORTANE – EAST, LA 28.1. KLO 15:00

Kuortane, 9 ottelua, 4 voittoa, 5 tappiota, 14 pistettä, 6. sija.

W: PäLu, Isku, KaVe, Sampo

L: Sampo, Kisko, Lempo, KaVe, East

Pisteahneimmat: Samuel Salminen 13,1 p/o, Mikko Määttä 10 p/o, Aaro Paananen 7,0 p/o

Pitkiä roikaleita, taitavia yksilöitä, selkeän pelisysteemin omaava, mutta hieman virheherkkä nuorisomaajoukkue vastassa. Pelattiin Enonkoskella syyskauden viimeinen ottelu Kuortanetta vastaan ja oltiin silloin luvuin 3-0 parempia. Kuortane pelaa varmasti paremmin kotisalissaan, joten saadaan tehdä täysi urosmehiläisen päivätyö, jotta pisteet napataan. Hyvä lentopallo-ottelu luvassa.

 

NURMO – EAST, SU 29.1. KLO 14:00

Nurmo, 9 ottelua, 3 voittoa, 6 tappiota, 8 pistettä, 9. sija.

W: Isku, Lempo, KaVe

L: Isku, East, KaVe, Sampo, Lempo, PäLu

Pisteahneimmat: Alex Horn 12,2 p/o, Mikko Väliaho 8,2 p/o, Henrik Heinänen 7,3 p/o

Tuovisen Jeren valmentama nuorehko poppoo liitää kahden voiton putkessa ja on osoittanut vahvaa kevätkuntoa. Syyskauden ainut voitto irtosi kotisalissa Lempoa vastaan. Jos voitat tässä sarjassa Lempon se on melko suora ilmaus sille, että voit voittaa kenet vain. Eli meillä ei ole yhtään varaa saapua Nurmoon asenteella ”kyllä tää tästä tulee itestään”. Hieno lentopallo viikonloppu Pohjanmaalla luvassa ja tärkeitä pisteitä jaossa. Nurmo kyttää aivan pudotuspelipaikan tuntumassa, joten halvalla eivät nurmoolaaset nahkaansa myy.

 

Kannustakaa tämä viikonloppu kotisohvilta, ensi viikonloppuna pelataan jälleen Heikkarissa!

 

-ts8