ENNAKKO: VÄLIERÄVIIKKO JA UUS PELLAAJA

Alkaa nimittäin olemaan kevättä rinnassa. Aurinko paistaa, linnut laulaa ja jostain kohin maata näkkyy jopa ruohoa (jos aura-auto on raapassu hieman liian syvältä). Lentopallopelit kovenee ja panokset kasvaa, hienoo, hienoo, hienoo.

Meillä on keskitorjujaliitossa hieman loukkaantumishuolia ja meijän piti suunnata varmuuden vuoksi katseet pelaajamarkkinoille, että saadaan kokoonpanoon hieman leveyttä. Meijän noheva GM Kautonen scouttasi ensimmäisenä ulkomaanmarkkinat. No, eihän sieltä kettään pystyny saamaan, kun kansainvälinen siirtoikkuna meni tammikuussa umpeen. Sitten GM pohti, löytyisikö kotimaankentiltä keskitorjujia, esimerkiksi Mestaruusliigassa pelaava PerPo on jo kesälomilla ja Daniel Wetter oli hyvä poika rovaniemeläisten riveissä. No, sitten meijän GM:lle selvisi, ettei minkäänlaiset seurasiirrot ole mahdollisia maaliskuun puolessa välissä. Hyvä Tero.

Sitten jäi enää yksi mahdollisuus: pelaajan kirjat täytyisi olla Savonlinnan East Volleyn arkistoissa ja mieluiten peluri paikkakunnalla. Pitkän selvittelyn jälkeen GM:n paperilla oli kaksi nimeä. Mika ”Nessi” Nenonen ja Eetu Kautonen. Nessi tuumasi, että hieman liian tiukalla aikataululla tuli kysely kentälle. Kolmen kuukauden teholeirillä Nessi kuulemma dominoisi vieläkin ykkössarjaa. Epäilemättä.

Mutta onneksi meijän Eetu on selättänyt omat loukkaantumiset ja seurasydän sykkii vahvasti Iistille. Ja mitä vielä? Mies tuli harjoituksiin huippukunnossa, pateri paloi ja torjuntoja tarttui mukavasti. Eli: EETU KAUTONEN VAHVISTAA EAST VOLLEYTA LOPPUKAUDEN MITTAISELLA SOPIMUKSELLA!

Sunnuntain ratkaisevassa välierässä otteluisäntänä toimii Savonlinnan kaupunki. Nyt kysyimme muutaman Savonlinna aiheisen kysymyksen uusvanhalta vahvistukselta:

Eetu, mitä Savonlinnan kaupunki sinulle merkitsee?

”Puhtautta, kulttuuria ja kotia. Vapaa-ajalla vietänkin paljon aikaa luonnonsuojelun parissa ja Oopperajuhlat ovat kesän kohokohta.” Hyvä Eetu!

 Oletko nähnyt viime aikona Saimaannorppaa?

”Itseasiassa en ole koskaan nähnyt norppaa livenä.”

 Lempipaikka Savonlinnassa?

”Kesäterassit ja tietysti OKL-halli.”

Onko kiva päästä jälleen pelaamaan savonlinnalaisen lentopalloyleisön eteen?

”Savonlinnan lentopalloyleisö on Suomen parasta, joten totta kai on siistiä päästä pelaamaan pudotuspelejä huippuyleisön eteen.”

 Miten tuuletat ensimmäistä pudotuspelipistettä?

”Meen takaisin vaihtonurkkaan täyttämään juomapulloja.” Kiitos Eetu, mutta antaa ammattimiehen eli Jugin hoitaa se rooli.

Mukava saada Eetu takaisin joukkueen rosteriin!

 

V Ä L I E R Ä T

LA 18.3. KELLO 17:00, KISKO – EAST, @OULU

SU 19.3. KELLO 17:00, EAST – KISKO, @SAVONLINNAN LIIKUNTAHALLI, BE THERE!

Kahdella voitolla finaaliin. Jos voitot ovat 1-1 kahden ottelun jälkeen, pelataan sunnuntaina kultainen erä 25 pisteeseen, jonka voittaja finaaliin. Tulkeehan kannustamaan Eetua ja muuta joukkuetta!

-ts8