ENNAKKO: Tampereelta on pitkä matka Savonlinnaan

362 kilometriä on melko pitkä matka. Sen mittaisen matkan joutuu kulkemaan, jos haluaa päästä Pyynikin palloiluhallilta Savonlinnan liikuntahallille. Rantaperkiön Isku pääsee nauttimaan tuosta iki-ihanasta poikki Suomen kulkevasta reitistä sunnuntaina, kun he saapuvat Eastin vieraaksi Heikkarin hornankattilaan.

 

Tuolle tielle on monta kertaa unohtunut niin pelihuumori, peliterävyys kuin oleelliset ja alkeelliset taidot pelata lentopalloa. Viimeisin kokemus tästä syksyltä, kun käytiin ottamassa 3-0 nokkaan Pyynikillä.

 

Eikä ole ainut kerta, kun kyseisen matkan taittanut vierasjoukkue on hieman purjeissa itse ottelussa. Iskun vierailut OKL:n parketilla (nykyisellä taraflexillä tai jollakin muulla vastaavalla matolla) ovat olleet myös hankalia. Saas nähdä jatkuuko sunnuntaina sama trendi!

 

Käydään hieman läpi vastustajaa

 

Savonlinnalaiselle lentopalloväelle tuttu kasvo Tiitus Vuori ahkeroi Iskun laiturina 12,2 pisteen ottelu keskiarvolla ja virkaveli Daniel Heinonen 11,1 p/o. Hakkurin tontilta löytyy Korhosen Paavo 11,5 p/o. Eli laituriosasto on tykittänyt tasaisen tappavasti läpi kauden, suapi olla valppaana joka suuntaan.

Iskun saldo on 13 ottelua, 8 voittoa, 5 tappiota, 25 sarjapistettä, sarjataulukossa sija 4. Isku saapuu Savonlinnaan hienoisessa tappioputkessa, kun tämän vuoden puolella pelatut ottelut Kykyä ja Kuortanetta vastaan eivät kääntyneet tamperelaisten hyväksi.

 

 Mitäs Eastille kuuluu?

 

Myöhän porskutettaan kahden ottelun (kahden 3-0 voiton) voittoputkessa. Eli viikonlopun agenda: pidetään putket putkina.

 

Viime viikolla treenattiin hieman kevyemmin, kun pientä flunssan tynkää oli liikenteessä, mutta tällä viikolla Mikasa on saanut kyytiä Okotsulla. Tämänhetkisen tiedon mukaan jalkeille pitäisi saada kutakuinkin kokonainen lentopallojoukkue. Tiistaina Pukkisen Jusa antoi myrskyvaroituksen lyömällä pallo molemmista laidoista viistoon melkoisella voimalla. Ja tässä yhteydessä viistolyönti tarkoittaa lyöntiä, joka kääntyy noin metriin tai maksimassaan kahteen metriin poikkikentän.

 

Loppuun savonlinnalaiselle lentopalloväelle mieluisia uutisia, nimittäin Heshmat ”Hessi” Rezai tekee comebäkin liberopaitaan. Takakentän spesialisti tulee auttamaan orastavaa liberopulaa (Lipin kunto hieman kysymysmerkki ja Juho onnistui satuttamaan peukalon hiihtolenkillä, Juho kertonee itse tapahtumasta lisää). Eli lisää harmaita hiuksia tamperelaisille, kun pelinälkää kasvattanut Hessi poimii noin jokaisen pallon peliin sunnuntaina!

 

Harmi, ettei yleisö vieläkään pääse seuraamaan ottelua paikanpäälle. Solidsport lähettää ottelun interwebsissä ja siellä voit seurata seuraavia asioita:

 

  • Jatkuuko Kautosen juhlat? Kuinka monta kertaa Tiitus pysähtyy ex-joukkuekaverin käsiin?
  • Viisto, viistompi, Pukkisen Jussi
  • Monta puolustusta Hessi nappaa ja tuulettaako Ile vastapuolelle

-ts8