ENNAKKO: Sunnuntaina suuntana betonikylä

Betset, Hannu Kalliojärvi ja väkivahva ykkössarjajoukkue ovat asioita jotka tulevat mieleen, kun Kyyjärvi mainitaan. Eastilla on sunnuntaina edessä yksi sarjan kovimmista kotijoukkueista, Kyky-Betset.

 

Ketäs siellä oikein sitten tulee vastaan?

 

Kyky vieraili Savonlinnassa marraskuun alussa. Silloin pelattiin yleisön edessä melkein koko rahan edestä tiukka 3-1 ottelu, mikä ikävä kyllä kääntyi Kykylle. Tuosta vierailusta on vierähtänyt tovi ja kyyjärveläiseen tapaan kuuluen joukkue on vahvistunut vielä ennen tammikuun siirtoikkunan kiinnimenemistä. Tuorein kiinnitys on Mestaruusliigassa Ettan riveissä alkukauden pelannut libero Miro Rasinperä.

 

Kokenut Aivars Petrusevics on edelleen järkyttävän hyvässä kunnossa. Petru on takonut 14,5 pinnan keskiarvolla alkukauden. Tulitukea on tullut niin ikää myös ex-liigapelureilta Olli Saarenmaalta (12,8p), Aatu Pölläseltä (8p) ja Mikko Väliaholta (8,3p). Peliä pyörittää vasenkätinen, alttiisti hyökkäävä, Ralfs Ozolins (6,3p).

 

Elikkä heikkoa lenkkiä ei kyyjärveläisten nipusta löydy. Eikös tuolla porukalla mennä pitkälle, vähintään liigakarsintoihin ellei jopa liigaan.

 

Mites itte ottelu?

 

Myö lähetään pelaamaan iloista ja vapaata peliä altavastaajina, meillähän ei ole mitään paineita. Kykyllä saattaa olla eri lähtökohdat otteluun. Sarjassa selvästi alempana majaileva joukkue vastassa, edellinen kohtaaminen päättynyt Kykyn hyväksi, kotiottelu, mitä kaikkea muuta.

Siinä voipi mennä sormi suuhun, jos vierasjoukkue saapuu hallilla ja rallattelee ottelun alkuun muutaman pisteputken. Voipi olla että rupeaa betonimiesten ote mailasta olemaan hiukan tiukempi. Saapi nähä miten käy, mutta myö lähetään rennosti mutta tosissaan pelaamaan sunnuntaina sarjan ennakkosuosikkia vastaan.

 

Lentopallo on siitä kaunista, että saa juuri sen verran mitä ansaitsee. -epäsuoralainaus Pertti ”Pläki” Honkaselta-

 

-ts8