ENNAKKO: Sunnuntaina runkosarjan viimeinen matsi

Viime viikonloppuna pyörähettiin hieman kauempana, nimittäin Rovaniemellä ja Oulussa. Mitäs siltä matkalta jäipi kätteen?

 

  • kolme sarjapistettä ja PLAYOFF-paikka!
  • kokemusta ja oppia kuinka EI pidä pelata pudotuspeleissä
  • noin tuhatviissattaa kilometriä tien päällä ja noin tuhatviissattaa tikkipokeripeliä

 

Eli lauantaina Rovaniemellä voitettiin NaPa 3-1 ja sunnuntaina Oulussa hävittiin Kiskolle 1-3. Rovaniemellä tehtiin vähimmäissuoritus eli kolme sarjapistettä plakkariin ja takaisin hotellille Ouluun. Hyvät (”hyvät”) yöunet ilman äänekkäitä huonekavereita ja kohti viikonlopun toista matsia.

Oulunsalossa peli lähti käyntiin todella hyvin, kenttäpuolustus toimi, pallot poksuivat kenttään ja tilanne ensimmäisessä erässä meille 11-19. Siinä sitten tapahtui jottain ja kamelinselkä taisi katketa, kun vielä hävittiin se erä. Kolmas erä voitettiin ja noustiin taisteluun mukaan, mutta eipä sekään riittänyt.

Niistä peleistä ei sen enempää nyt jauheta, nimittäin katseet on käännetty kohti viikonloppua ja sen jälkeisiä pudotuspelejä.

 

Sunnuntaina Savonlinnan liikuntahallille Heikinpohjaan saapuu vieraaksi runkosarjan voittoa havitteleva Lempo Volley. Lempolle riittää yksi piste piikkipaikan varmistamiseksi, meille riittää yksi piste kutospaikan varmistamiseksi. Lentopallohan on herrasmieslaji, joten innolla odotetaan nähdäänkö sunnuntaina pistejako ja viiden erän kamppailu näiden joukkueiden kesken? 😉

Syksyllä käytiin pelaamassa Hakkarin liikuntahallilla Lempoa vastaan ja hävittiin lukemin 3-1. Ensimmäinen erä oli meiltä vapautunutta, rentoa ja tehokasta lentopalloa ja se myö voitettiin 25-19. Kolme seuraavaa menivät kotijoukkueelle, eikä rehellistä kamppailua otteluvoitosta käyty. Mutta se myö esitettiin, että voidaan myökin Lempolta ottaa erä jos toinenkin. Kotisalissahan on vielä helpompi pelata, joten innolla odotetaan viikonloppua.

Lempon rosterista löytyy kokemusta ja laajuutta. Passipeliä pyörittää Lehtimäen Arttu, hakkurina Sillanpään Tuomas, yleispelaajien paikalle on heittää Rumpusen Tomia, Puttosen Simoa ja Itäsen Joelia, liberon tonttia hoitaa Niemen Jyri. Kaikilta näiltä herroilta löytyy vyöltään myös pelejä korkeimmalta sarjatasolta elikkäs Mestaruusliigasta.

 

Pisteahnein on ollut Sillanpää 237 tehdyllä pisteellä, jonka jälkeen tulee tasainen osasto. Itänen 168, Puttonen 138 ja Rumpunen 114. Keskarit Tatu Härkönen 108 ja Sten Kruuda 114 pinnaa. 1+1 laskettuna yhteen = laajuutta löytyy ja pisteitä tehään joka suunnalta.

 

Elikkä hyvin saadaan pelata, jos sarjapiste tai pisteitä halutaan napsia! Yhtenäisesti ja taistellen se on mahdollista. Ja tietenkin kotiyleisön tuki on äärimmäisen tärkeää.

 

Ottelutapahtuma järjestetään yhteistyössä KuntoGymin ja CrossFit Savonlinnan kanssa. KuntoGym arpoo kaikkien lipunostaneiden kesken tuotepalkinnon, CrossFit SLN järjestää ottelutapahtuman aikana toimipisteen johon osallistuneiden kesken arvotaan ilmainen osallistuminen huhtikuun OnRamp peruskurssille!

 

Tervetuloa sunnuntaina seuraamaan lentopalloa Savonlinnan liikuntahallille!

 

EV – LEMPO sunnuntaina 13.3. kello 14:00 Heikinpohjassa, be there!

 

-ts8