ENNAKKO: Seuraavana Pirkanmaa, nästa Birkaland

Niin vain vähenee ennen kuin loppuu, nimittäin pelit syyskaudella. Lauantaina Iistin karavaani suuntaa Pirkanmaalle, missä pelataan Lempoa ja Pälkänettä vastaan viimeiset ottelut ennen joulutaukoa, hurraa!

 

Lauantaina Lempo-Volley – EV kello 16:00 Hakkarin liikuntahalli

Millainen porukka siellä Lempäälässä sitten oikein on vastassa? Sarjakärki, kymmenen ottelua, kahdeksan voittoa ja vain kertaalleen Lempo on jäänyt ilman pisteitä. Päävalmentajana häärää vuodesta 2008 aina vuoden 2021 kevääseen asti naisten Mestaruusliigassa valmentaja toiminut Tuomas Alatalo. Pelaajarosterista löytyy mukavasti laajuutta, kun yhdeksän pelaajaa on tehnyt yli 30 pistettä ja kolme pelaajaa yli 70 pistettä. Hakkuri Tuomas Sillanpää on joukkueen pisteahnein peluri 129 pisteellä. Lempon peliä pyörittää liigaympyröistä tuttu passari Arttu Lehtimäki ja laiturina hääri Rumpusten veljeksistä toinen, ehkä Tomi. Maininnan arvoinen on vielä itäsuomalainen lahjakkuus Simo Puttonen. Kyllä jokaisesta joukkueesta täytyy ainakin yksi savolainen löytyä, hyvä Simo!

 

Sunnuntaina PäLu – EV kello 15:00 Kostia-areena

Pälkäneellä on sama saldo ennen viikonloppuna kuin meillä: 10 ottelua, 4 voittoa, joista kaksi viidennessä erässä ja 6 tappiota, joista kaksi viidennessä erässä. Eli tasavertaiset ovat lähtökohdat sunnuntain kohtaamiseen! Pälkäneen peliä pyörittää savonlinnalaislähtöinen Jere Puolakka, mielenkiintoista nähdä miten passi lentää, kun kasvattajaseura asettuu vastaan. PäLun paras pistemies alkukauden otteluissa on ollut Tomi Perkiö tekemällä 140 pistettä kymmeneen otteluun. Järnvall Ville on tehtaillut kolmeen otteluun mukavat 75 pistettä, mutta mies on viihtynyt viime aikoina enemmän VaLePan mukana joten Villen pelaamisesta viikonloppuna ei ole varmuutta. Hyvä matsi saadaan varmasti aikaan!

 

Mites meidän poppoo?

 

Peliviikko, tiistain treeneissä kahdeksan (8!!) osallistujaa, ei voi tietää kuin hyvää. Näistä kahdeksasta kolme oli liberoita (Hessi tuli täydentämään remmiä, kiitos) ja viisi yleismiesjantusta (joista kaksi lainamiehiä, kiitos Kemppaisen Antti ja Mika Nenonen jr.). Fiksuimmat osasivat jo tästä laskea, että passareita eikä keskareita ollut liikaa treeneissä. Passarit pääsevät molemmat lähtemään peliretkelle, mutta keskareiden tilanne on vielä niin sanotusti levällään. Wilskan Simon kunto ei vielä anna periksi treenaamiselle, joten katsotaan uusiksi ensi vuoden puolella pelikuvioita. Jarnollakin jotain pientä vaivaa on ollut ja Kautosen nilkka on vieläkin poikki. Eetu kyllä uhkaili lähtevänsä pelaamaan jalkaproteesin kanssa, jännä nähdä miten se luonnistuu. Suppolan Simo täytyy löytää jostain matkalta kyytiin. Niillä mennään mitkä luoja meille suo sanoi muuan nasaretilainen neljäntenä adventtina.

 

Naatiskellaan vielä kahteen otteeseen lentopallosta ennen joulutaukoa, kyllä se tulos tulee, jos on tullakseen! Ilon ja valon kautta kohti Birkalandia.

 

-ts8