ENNAKKO: Pohjoiseen viettämään viikonloppua

Perjantai 4. maaliskuuta, kello 16:00. Aurinko paistaa ja ilmassa on kevään merkkejä. East Volley starttaa matkalle kohti pohjoista, viikonloppuna pelataan lauantaina Rovaniemellä NaPaa ja sunnuntaina Oulussa Kiskoa vastaan. Tärkeitä pisteitä jälleen jaossa.

Auringon ja lämmön lisäksi yksi kevään merkeistä on myös Eetu Kautosen kuntohuipun ajoitus tosipelin kynnyksellä. East treenasi ennen reissuun lähtöä poikkeuksellisesti jo kello 13:30 alkaen Savonlinnan liikuntahallilla. Eetu tiuskasi muutaman niin napakan paterin että iltakäyttäjät saavat pysäyttää Mikasat pomppimasta, jos haluavat rauhassa käyttää salia.

 

Nyt Eetu Kautonen on napattu bussihaastatteluun.

 

Eetu, millä fiiliksillä reissuun?

”Tosi hyvillä, innolla odotan Jussin kanssa yöpymistä hotellissa”

 

Onko yöpyminen Jussin kanssa viikonlopun kohokohta?

”Kyllä se on ykkönen”

 

No se tuli kuin apteekin hyllyltä. Entäs mitä muuta viikonlopulta, jos Jussin kanssa yöpymistä ei lasketa?

”Lentopallo on kiva harrastus ja on mukavaa päästä joukkueen kanssa reissuun”

 

Diplomaattisia vastauksia riittää. Salamyhkäinen tapaus tämä Eetu. Entäs kuinka monta pistettä meinasit tehdä viikonlopun otteluissa?

”Kaksi ottelua, joten piste per peli keskiarvoa lähdetään hakemaan”

 

Allekirjoittanut epäilee, että Eetua hieman ujostutti kertoa todelliset tavoitteet. Itse epäilen, että Eetun saldo viikonlopulta on 24 pistettä.

 

Terkut faneille:

”Puolakalle (Jere) terveisiä”

 

Eetu ei aivan ymmärtänyt kysymystä. Meidän faneille terveisiä, ei niille ketä itse fanittaa.

”Peepolle (Petteri Härkönen) terveisiä”

 

Lopetetaan tämä haastattelu tähän. Yleispelaajan tontilta keskitorjujaksi siirtynyt Kautonen on omaksunut keskitorjuja-liiton olemuksen eikä haastattelusta meinannut tulla yhtään mitään.

 

Mutta myö lähettiin reissuun nyt ja viikonloppuna pelaillaan pariin otteeseen. Seurailkaa FB-sivuja, sinne pistäisi tulla infoa jos ja kun ottelut jostain suoratoistopalvelusta näkyvät.

 

Kotiyleisön edessä pelataan vielä kerran runkosarjassa 13.3. Lempoa vastaan, mutta sinne on vielä viikko. Pelataan nämä alta pois nyt ensiksi.

 

5.3. NaPa – EV, klo 16:00

6.3. Kisko – EV, klo 14:00

 

-ts8