ENNAKKO: Lauantaina pelataan runkosarjan viimeinen kamppailu

Kutkuttavia aikoja eletään, kun viikon päästä pelataan pudotuspelejä. Sitä ennen meillä on vielä yksi runkosarjapeli Rantaperkiön Iskua vastaan. Iskulla on hirmuisesti panosta ottelussa. Voitolla he varmistavat paikan pudotuspeleissä, kun taas tappiolla Isku joutuu jännittämään miten muissa sarjan otteluissa käypi. Meillä taas on kasvojen pesun paikka (viime viikonloppuna ei esitetty parastamme) ja hieno paikka valmistautua pudotuspeleihin. Eli kannattaa tulla seuraamaan playoff-kenraalia Savonlinnan liikuntahallille lauantaina kello 18:00 alkaen!

ISKU, 15 ottelua, 6 voittoa, 9 tappiota, 16 pistettä, 7.sija

W: Nurmo, Sampo, PäLu, Kisko, Sampo, Murikat

L: Kisko, PäLu, KaVe, Murikat, East, Lempo, Nurmo, Lempo, KaVe

Pisteahneimmat:

Taponen 177

Friberg 166

Bär 112

Nuori poppoo höystettynä hieman kokeneemmalla hakkuri Fribergillä saapuu Heikinpohjaan lauantaina. Pitkän huiskea keskitorjuja Taponen on tehtaillut yli kymmenen pistettä per ottelu. Meidän syöttöpelaamisen täytyy olla kunnossa ettei Isku pääse hyödyntämään syömähammastaan. Isku tulee varmasti hyvin latautuneena ja hieman riskillä pelaten otteluun. Kaikki jätetään kentälle, kun kyseessä voi olla jopa kauden viimeinen ottelu. Meijän pittää olla valmiina het´ ottelun alusta. Syyskaudella vierailtiin Pyynikillä ja napattiin suht selkeä 0-3 voitto. Turha haihatella, että ihan niin helpolla päästäisiin lauantaina.

Meillä on hieno sauma hioa yhteispeliä ennen pleijjareita ja nauttia pelaamisesta. Tulkeehan sankoin joukoin kannustamaan meitä ja valmistaudutaan yhdessä kevään tosikoitoksiin.

EAST – ISKU, 4.3. LAUANTAINA KELLO 18:00, SAVONLINNAN LIIKUNTAHALLI, BE THERE!

ps. opiskelijat vitosella sisään

-ts8