ENNAKKO: Lauantaina Lempäälässä, sunnuntaina Pälkäneellä

Meijän runkosarjataipaletta on jäljellä kolme peliä, joista kaksi pelataan tulevana viikonloppuna vierasareenoilla. Lauantaina päästään mittaamaan meidän tämänhetkinen kunto, kun vastassa on sarjaykkönen Lempo. Lempohan ei ole menettänyt kotisalissaan pistettäkään tällä kaudella, joten ensimmäisen ryöstöretken paikka saattaisi olla lauantaina.

LEMPO 14 ottelua, 13 voittoa, 1 tappio, 40 pistettä, 1. sija

W: Kaikki muut ykkössarjajoukkueet

L: Nurmo

Pisteahneimmat:

Sillanpää 169

Vuorinen 163

Vesanen 113

Viime viikonloppuna Lempo kävi Kuortaneella nappaamassa 1-3 vierasvoiton. Voiton takuumiehinä häärivät hakkuri Sillanpää ja yleispelaaja Rumpunen, molempien saldo 19 pinnaa. Vesanen naputteli keskeltä mukavat 11 pistettä. Eli työnsarkaa meillä riittää, että saadaan niin keski- kuin laitakaista tilkittyä umpeen. Tämähän tarkoittaa klassisesti sitä, että oman syöttöpelin pitää olla uomissaan.

Hieno lentopallo-ottelu saadaan pelata Hakkarissa lauantaina klo 15:00 lähtien! Ja sekin on mukavaa, kun vähintään puolet Lempo-faneista on oikeasti meijän puolella, kun Arttu saapuu takaisin ex-kotisaliin.

PÄLKÄNE, 14 ottelua, 4 voittoa, 10 tappiota, 15 pistettä, 6. sija

W: Isku, Nurmo, Murikat, Sampo

L: Kisko, KaVe, Murikat, Sampo, Kisko, Lempo, Isku, KaVe, East, Nurmo

Pisteahneimmat:

Kuusela T. 208

Kuusela M. 122

Halttula 120

Lähtökohtaisesti Pälkäneelle erittäin tärkeä ottelu. Matkaa pudotuspeliviivan alapuolelle on vain kolme pistettä, kasisijaan kaksi. Tiukkaa on vääntö siellä päässä sarjataulukkoa. Kotipeleissä Pälkäne on saanut vahvistuksia liigajoukkueilta, jopa viime viikonloppuna vieraskiertueella oli mukana Tino Vuori ja Oiguss Raivis VaLePasta.

Meijän viimeinen ottelu olikin noin kolme viikkoa sitten Pälkänettä vastaan ja voitettiin se kamppailu suht selkeästi 3-0 kotisalissa. Ei varmasti tule olemaan yhtä helppo peli Kostia-areenalla, mutta sitäkin suuremmalla innolla lähetään selvittämään miten Puolakan Jerellä passi lentää kotisalissa.

 

Viikonlopun seurattavat asiat:

  • Tampereella on kolme Sokos hotellia, johdattaako GM Kautonen joukkueen oikealle hotellille heti kertalaakista?
  • Seuran presidentti Mäkinen astuu Jugin valtaviin saappaisiin huolto-osastolla, onko urheilujuoman suhdanteet hallussa?
  • Puolakan Jeren vieraanvaraisuus

Lauantaina kello 15:00 Hakkarilla ja sunnuntaina kello 16:00 Kostia, Solidsportti näyttää (jos näyttää) pelit verkossa.

-ts8