ENNAKKO: Lauantaina kotona, sunnuntaina Karhulassa!

Niin vaan selvittiin synkästä marraskuusta ilman sen suurempia ongelmia. Tai no, muutama loukki ja miehien tippuminen rivistöstä mahtui joukkoon. Orastava neljän ottelun tappioputki saatiin poikki ja nythän me lennetään melkoisessa voittoputkessa! Nimittäin kaksi viimeistä matsia on päättynyt meidän hyväksi, jee. Marraskuun saldo: viisi ottelua, kaksi voittoa, kolme tappiota, seitsemän sarjapistettä. Olisi voinut olla tosi paljon kurjempi saldo, nimittäin vastassa oli sarjan kärkijoukkueita (Kuortane kahdesti ja Kyyjärvi kertaalleen).

 

Toissa viikolla Heikinpohjassa kauden ennätysyleisö (261) pääsi todistamaan melkoisen ylikävelyn, kun napapiirin pojat lähetettiin kotimatkalle kolmen erän ja reilun tunnin ottelun jälkeen. Nyt lauantaina vastus kovenee, kun ns. paikallisvastustaja Pielaveden Sampo saapuu Heikkarin hornankattilaan. Joko nyt laitetaan kolmesataa rikki katsomossa?! On meinaa sellaista lentopallokarkkia luvassa, että laitetaan!

 

Itse otteluun ja vähän vastustajaan.

 

Joukkueet kohtasivat kaudenavauksessa Pielavedellä, jolloin kotijoukkue Sampo oli vahvempi erin 3-0. Sampon pistemiehinä kunnostautuivat Savo Volleyn liiga-avut Ilja Ivanov (15p) ja Kasper Pennanen (12p). Jännä nähdä ketä tuovat Kuopiosta Savonlinnaan mukanaan lauantain matsiin. Paljon on vettä virrannut Pielavedessä tuon pelin jälkeen, ja on nimittäin Eastin peli parantunut syyskuun lopulta: eli tuokaa vaikka Ojansivu ja kumppanit, me ollaan valmiina.

Sampo löytyy sarjataulukosta sijalta neljä ja myö sijalta kuusi. Klassinen kuuden pisteen ottelu luvassa.

 

Mites meidän oma peli ja miehistö?

 

Tämä oli totinen kysymys, mihin en itsekkään tiedä vastausta. Varmat poissaolijat Kautonen, Vatola ja Kosonen (Veeti kuulemma nähty tällä viikolla treeneissä, mutta upseerikokelas ei peliin asti jouda sotakiireiltä). Keskariosastolla Wilska vielä kysymysmerkki tämän lisäksi. Taitaa Jussi saada pysyvän roolin keskeltä! Ja mikäs siinä, kun 100% tappotehoilla pelaa.

Väenpaljoutta ei ole ollut harjoitushallilla, joten ollaan saatu paljon tehdä toistoja perusjuttuihin. Nyt loppuviikko treenataan enemmän joukkuepeliä ja ollaan valmiita viikonlopun matseihin. Silloin saa mikasa kyytiä.

 

Eli lauantaina pelataan Savonlinnan liikuntahallilla kello 15:00 Pielaveden Sampoa vastaan, be there!

 

Sunnuntaina matka jatkuu Karhulaan, missä pelataan kahdeksantena majailevaa KaVea vastaan. Jarnon edellinen seura vastassa ja varmasti lämmin vastaanotto luvassa. KaVen riveissä on pelannut biitsin maailmankiertuetta kiertänyt Santeri Siren, joten viistotsekkeihin ja poke-hyökkäyksiin täytyy olla valmiina!

 

-ts8