ENNAKKO: Lauantaina Heikinpohjassa tanssitaan ja pelataan lentopalloa!

EV-NaPa

Näin neljä päivää edellisen pelireissun jälkeen voi jo sanoa, että aivan joka paikkaan ei enää koske. Viime viikonloppuna Eastin miehistö vaelsi hienoisen matkan (miltei tuhat kilometriä, kun joukkueen pelaajat täytyy hakea ympäri Suomea bussin kyytiin) Pohjanmaalle pelaamaan Kuortanetta ja Nurmon Jymyä vastaan.

Ja minkälainen retki siitä tulikin: kaksi ottelua, kymmenen erää, kolme sarjapistettä ja kaksi miestä sairastuvalle. Kuortaneella 3-2 tukkaan ja Nurmossa 2-3 voitto. Kuortaneella Vatolan Vennen nilkka pyörähti ympäri torjuntatilanteessa pahannäköisesti, katsotaan miten pitkä loukki on edessä. Keskarin tontilla viime pelit hampaat irvessä uurastanut Kautosen loukki on niinkin pitkä kuin kahdeksan viikkoa. Magneettikuvauksessa selvisi, että kaikki nivelsiteet, jänteet, luut ja lihakset ovat poikki nilkasta. Osa saattoi olla liioittelua, mutta nilkka on täysin tohjona. Eikun tsemppiä Eetu kuntoutukseen ja keväällä takaisin painamaan pateria ruutuun. Ainiin, Väisäsen Jonne kärsii alaraajavammasta. Ja Lipsanen. Katsotaan ovatko he lauantaina pelikunnossa.

Eli viikonloppuna miehistö kapenee entisestään, mutta onneksi laatu korvaa määrän.

 

Lauantaina Heikinpohjassa isketään pallo peliin kello 14:00, jolloin vastassa on Napapiirin Palloketut. NaPa on pelannut neljä ottelua saldolla 0 voittoa, 4 tappiota, eräsuhde 4-12. Yhden pisteen rovaniemeläiset ovat onnistuneet nappaamaan kotisalissaan Lempolta. NaPan paras pistemies kauden ensimmäisissä peleissä on ollut yleispelaaja Oskari Seppä 14,3 pisteen keskiarvolla ottelua kohden. Tulitukea on antanut laituri Eemi Pöllänen 8,8 pisteellä. Liekkö sukua meidän koutsi Pölöselle.

Vastustajaan tutustutaan loppuviikon harjoituksissa tarkemmin, mutta tärkeintä lauantaina on oma pelaaminen. Wilskan Simo on tullut todella räväkästi joukkueen laajaan keskariliittoon. Pateri ja siirto lähtee napakasti Wilskan kädestä ja torjuntoja tarttuu peli peliltä enemmän. Hyvä Simo! Kunhan passareiden kanssa muodostuu vankkumaton luottamussuhde, niin saa vastustaja olla koko ajan varpaillaan keskikaistalla.

Tässä voisi olla hyvä muistilista lauantaille:

  • peli alkaa ensimmäisestä vihellyksestä eikä kahden hävityn erän jälkeen
  • jos syöttää virheen, niin silloin harvoin saa mahdollisuuden voittaa pallorallia
  • lentopallo on kivaa, kentällä saa olla hauskaa
  • edelliseen lisäys: tuulettaa saa!

 

Ja mitä herkkua on luvassa lauantaina lentopallopelin lisäksi: pitkällä erätauolla Savonlinnan musiikki- ja tanssiopisto esiintyy. EaStreet-katutanssikisaryhmä (aikuiset) ja breakdance-ryhmä viihdyttävät yleisöä. Kyllä nimittäin kannattaa tulla katsomaan, kun Iisti taistelee sarjapisteistä ja tanssiryhmä näyttää osaamistaan!

 

Savonlinnan liikuntahalli, Heikinpohja, lauantaina kello 14:00, East Volley – NaPa, be there!

 

-ts8