ENNAKKO: Jere Puolakka saapuu lauantaina Savonlinnaan (mukana myös muu joukkue)

Vähhiin käy runkosarjan kotiottelut ennen kuin loppuvat. Tulevana lauantaina pelataan kello 17:00 alkaen Pälkäneen Luja-lukkoa vastaan Savonlinnan liikuntahallilla. Kannattaa tulla katsomaan, nimittäin vastaan marsii savonlinnalainen lahja Pirkanmaan lentopallolle, passari Jere Puolakka.

PäLu, 11 ottelua, 3 voittoa, 8 tappiota, 12 pistettä, 6. sija

W: Isku, Nurmo, Murikat

L: Kisko, KaVe, Murikat, Sampo, Kisko, Lempo, Isku, KaVe

Pisteahneimmat:

Kuusela Teemu 171p, Kuusela Mikko 103p, Halttula Verneri 102p

Liiga-avut: Vuori Tino 25,7 p/o, Tikkala Jere 15,2 p/o, Oiguss Raivis 11,8 p/o

Pälkäneen kokoonpano on hieman elänyt koti- ja vieraspelien välillä. Kotiotteluissa Pälkäne on saanut liiga-apuja niin VaLePasta kuin Akaa-Volleysta. Ja hyvin ovat apurit takonut Mikasaa parkettiin, saas nähä tulevatko Savonlinnaan pelaamaan. Puolakka on kuulemma kovasti houkutellut liigapelureita mukaan opastetulla Olavinlinnan kierroksella, norppasafarilla ja muutamalla lörtsyllä.

Sarjataulukon sijoista 5-9 käydään tiukkaakin tiukempi kamppailu. Nurmo on tällä hetkellä yhdeksäs 11 pisteellä ja Murikat kuudes 14 pisteellä. Eli pisteet maistuisivat myös Pälkäneen poppoolle, mikäli pudotuspelit heillä siintää mielessä. Meilläkin on sopivasti panosta ottelussa, kun pystytään varmistamaan runkosarjan kakkostila ja samalla kotietu kahdelle ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle. Toki kotietu toisella pudotuspelikierroksella edellyttää sitä, että voittaa ensimmäisen kierroksen otteluparin.

Mittees lauantaina?

Päästään taas pelaamaan sarjan parhaan kotiyleisön eteen, mikäs sen parempaa. Naatiskellaan lentopallosta, syötetään vahvasti, vastaanotetaan varmasti ja hyökätään tehokkaasti. Siinähän on onnistuneen lauantai-illan resepti. Klassisesti voi sanoa, että turha keskittyä liikaa siihen ketä Pälkäne marssittaa kentälle. Kunhan hoidetaan oma tontti kunnialla, niin lopussa kiitos seisoo. Tulkaa kannustamaan ja nauttimaan lentopalloviihteestä Okotsulle.

Lauantain otteluemäntinä ja -isäntinä toimivat Pub Miekkoniemi ja Laamavuori Infra Oy. Kannattaa hyödyntää paikallisyrityksien palveluita, East Volley suosittelee!

EAST – PÄLU, LAUANTAINA 4.2. KELLO 17:00, SAVONLINNAN LIIKUNTAHALLI, BE THERE!


 

-ts8