ENNAKKO: Heikinpohjan hornankattilaan saapuu vieraita Nurmoost´

 

 

 

 

 

 

 

Lauantaina pelataan taas kotiyleisön edessä, kun Nurmon Jymy Akatemia saapuu Iistin vieraaksi. Kauden ensimmäisessä kotiottelussa yleisöä oli saapunut lehtereille ”ihan mukavasti”, 258 silmäparia. Se on sellainen lukema, että kotimaisessa lentopallon pääsarjassakaan kaikki joukkueet eivät saa samanlaista yleisöryntäystä otteluihinsa. Eiköhän laiteta kauden yleisöennätys uusiksi lauantai-illan kamppailussa? GM Kautonen takaa, että pulla ei lopu tällä kertaa kahviosta.

NJ on pelannut vasta yhden ottelun, myö kaksi. Nurmo taipui kotisalissaan Rantaperkiön Iskulle lukemin 1-3, meijän saldo on kaksi kolmen pisteen voittoa. Ja meijän tavoitteenahan on jatkaa orastavaa voittoputkea.

Ketäs sieltä tullee vastaan?

Ensimmäisessä ottelussa Nurmon pajavasarana toimi joukkueen hakkuri Alex Horn 15 pisteen saldolla. Vahvaa tulitukea antoivat keskipelaaja Mikko Väliaho ja yleispelaaja Manu Asikanius 11 pisteellä. Peliä pyörittivät puoliksi Henri Hynnä ja kokenut ykkössarjapassari Ville Kivenmäki.

Eikä joukkue olisi mittään ilman savolaista osaamista. Joukkueen kapteenina toimii Simo Näkki ja valmentajana Tuovisen Jukka.

Nurmon joukkue on hieman nuorentunut viime vuodesta. Uskoisin, että intoa ja taistelutahto täynnä oleva porukka saapuu Savonlinnaan lauantaina. Tuovinen on varmasti hionut joukkueesta ärsyttävän hyvän torjunta-puolustusjoukkueen. Kyllähän siihen on ainekset olemassa, kun joukkueessa on sarjan yksi parhaimmista keskitorjujista ja viime vuonna Savonlinnassa vahvaa puolustuspeliä esittänyt libero Joona Antikainen.

Mites voittoputki pidetään elossa?

Niin kuin jokaisessa urheiluhaastattelussa todetaan: pelataan omaa peliä, niin ollaan vahvoilla. Ja niinhän se mennee. Edellinen viikko oli harjoittelun suhteen hieman repaleinen sairasteluiden ja poissaolojen takia, mutta tällä viikolla meininki harjoitussalilla on ollut hyvä.

Syöttö-vastaanottopeli on aina isossa roolissa ja siinä meidän pitää olla hyvä kotisalissa. Väliahon Mikolla on viheliäinen leijasyöttö ja on tärkeää, että ei päästetä Mikkoa juhlimaan syöttöruudussa.

Tiukassa paikassa sitten kotiyleisön hieno tuki antaa extrapotkua peliin. Hyvä siitä tullee!

Loka-marraskuun otteluissa on myös hieman extra panosta, kun parhaan pistekeskiarvon omaava (1.12. tarkistetaan) 1-sarjajoukkue pääsee pelaamaan Suomen Cupin puolivälieräottelun Savo Volleyta vastaan. Meillähän tuo pistekeskiarvo on vielä tasan kolome (meidän tiedon mukaan maksimi), joten eiköhän pidetä se siinä ja mennä huitelemaan isoja poikia vastaan.

Tulkee kannustamaan lauantaina meitä, myö tarvittaan teitä.

East Volley – Nurmon Jymy Akatemia, Savonlinnan liikuntahalli, la 29.10. kello 17:00, be there!

 

-ts8