EAST VOLLEY 2022—2023 — 1-SARJAN UUTTA YLEISÖENNÄTYSTÄ KOHTI

Lentiskauden (miesten 1-sarja) alkuun on aikaa juuri nyt noin kuukausi. East Volleyn osalta valmistautuminen on tehty totuttuun tapaan. Eletään suu säkkiä myöten, riskejä sekä mahdollisuuksia on kartoitettu ja tulevaa rakennettu työtä pelkäämättä, mutta jalat maassa. East Volleyn taustajoukkojen periaate on pitämässä edelleen ja talous halutaan varmistaa jo kauden alussa. Seura on tehnyt vastaavan usean vuoden ajan ja siten kauden aikana voidaan keskittyä itse asiaan, treenaamiseen ja pelaamiseen sekä ennen kaikkea urheiluviihteen tarjoamiseen mahdollisimman korkealla tasolla.

 

Miten ja miksi East Volley Savonlinnasta pelaa miesten 1-sarjaa lentopallossa? Perustavaa laatua olevia kysymyksiin, kuten mm. miksi East Volley on olemassa sekä lisäksi kenelle ja miten asioita tehdään, vastaa seuran hallitus mm. seuraavasti.

 

Aluksi vastaus kysymykseen miksi. Tarvitaan joukko ihmisiä, jotka ovat vannoutuneet lajille ja lisäksi haluavat edistää lajia. Rakkaus lajiin ja halu tehdä laadukasta urheiluviihdettä yhdistää ihmisiä. Lentopallo on yksi palloilulaji muiden joukossa mutta sillä on myös ominaispiirteensä. Yksi ehkä ylitse muiden, ainakin lentopalloseuran oman väen mielestä on se, että lajiin ei kuulu moitteet, varsinkaan fyysiset kontaktit eikä negatiivisuus, vaan jokaista kannustetaan. Jopa vastustajaa. Tämä sama koskee niin pelaajia, valmentajia kuin taustajoukkojakin. Lisäksi lentopallo on teknisesti vaativa laji, mutta ennen kaikkea joukkuelaji.

 

Miten East Volley sen sitten tekee? Seura ylläpitää junioritoimintaa, liikkumiseen kannustavaa hanketoimintaa, kilpailutoimintaa ja tottakai ns ”höntsävuoroja”, joissa kohtaavat hyvin eri tasoiset pelaajat sekä yhtä aikaa niin miehet kuin naisetkin. Kuten monissa muissakin lajeissa, seuran toiminnalle arvokkaita ovat kaikki laji-ihmiset. Laaja yhteistyökumppaneiden verkosto on valtava vahvuus. Se kuinka yhteistyökumppani kokee seuran, on monelle seuralle kasvun paikka. Seuran toiminnasta täytyy huokua tekeminen, paikallisuus ja hyvä asioiden hoito – tehdään, mitä luvataan. East Volleyn yhteistyökumppaneille löytyy lukuisia kukkarolle sopivia mahdollisuuksia esilläoloon. Moni yrittäjä ja yhteisö jakaa paikallisuutta ja yhteistyötä heinäntekojärjellä tuottavat arvot seuramme kanssa.

 

East Volley Edustus

 

Edustusjoukkueen toimintaa organisoi kuuden miehen ydinryhmä, johtoryhmä, jossa jokaisella on oma roolinsa. Jokaisella on oma vahvuusalueensa, joiden rajoja uskalletaan kuitenkin keskinäisesti sopivassa määrin haastaa. Ryhmän yhteydenpito on jatkuvaa ja ideoita pursuaa 24/7. Seura on erityisen iloinen siitä, että joukkueen runko koostuu edelleen seuran omista kasvateista, joille tiedetään olevan kysyntää korkeammillakin sarjatasoilla. Mukana on myös omia junioreita, jotka pääsevät maistamaan aikuisten huippupelejä. East Volleyn talkootoiminta on erittäin aktiivista, josta kiitokset menevät useille eri henkilöille. Talkootoimintaan kuuluu erilaisia sekalaisia tehtäviä.

 

Erityisen kiitollinen edustuksen johtoryhmä on yleisölle, jota on joka vuosi saavutettu eniten sarjassa. Tulevalla kaudella tavoitteena on, ei enempää eikä vähempää, kuin sarjan uusi yleisöennätys.

 

East Volley toivottaa tervetulleeksi ottelutapahtumiinsa kaikki savonlinnalaiset sekä lähiseudun lentopallofanit – nykyiset ja tulevat.

 

 

East Volley edustuksen johtoryhmä

Pekka Mäkinen (seuran puheenjohtaja), Harri Huupponen (joryn sihteeri), Tero Kautonen (edustusjoukkueen GM), Ilkka Peltopuro, Pekka Peippo ja Jarmo Niiranen (markkinointiviestintä)